cemsargin1 2 #1 Oluşturuldu: Aralık 13, 2018 adım soyadım enis sargın 18 yaşındayım yazılımla uğraşıyorum. instagramda başka sosyal medya hesabım yok,o hesaptada sadece 1 tane gönderi var. bu yüzden abimin sosyal medya hesabını vermek istedim. Ad ve Soyad:enis sargın Sosyal Medya (zorunlu):https://www.facebook.com/cemsargin0 Yaş:18 Meslek:bilgisayar mühendisliği Yaşadığınız Şehir:Tekirdağ/çorlu KODevelopers'ı nereden bulduğunuz:internette gezinirken İlgi alanlarınız: minumum ben geliştirebilecek herşey Forumumuza neden üye olmak istediğiniz:avcı editörünü burada bulabileceğimi düşündüğüm için buraya üye olmak istedim.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Aralık 13, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @cemsargin1, forumumuza hoş geldin. Üyeliğinizin onaylanması için sosyal medya hesabınızı ekleyiniz ve sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı KODevelopers Facebook sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız. Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız. Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş