harun190722 0 #1 Oluşturuldu: Aralık 7, 2018 Üye adı: harun190722Ad ve Soyad: HARUN ÇAKALÜlke / Şehir: EdirneHakkınızda kısa bilgi: Edirnede Oturuyorum 24 Yaşındayım Özel Güvenlik Görevlisi olarak Çalışmaktayım Genel Olarak Bilgisayarda Oyun Oynamayı,Futbol Basketbol Oynamayı severim..E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: harun_lux_17Facebook adresiniz: https://www.facebook.com/harun.cakal.9Referans olan üye: Jaguraa1Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 8-15 SENE ARASIAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: DeathkoYetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: iyi futbol oynarım iyi basketbol masa tenisi oynarım bilgisayar bilgim iyidir.Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: hayır genel olarak bir çalışma yapmadım.sadece kullanıcı oldum hep.referansım yoktur.Ek Bilgiler: Eklemek İstediğim Pek birşey yok inşallah üye olurum herkeze kolay gelsin..IP Address:: 88.236.61.12 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş