quieTClaw 0 #1 Oluşturuldu: Kasım 25, 2018 Üye adı: quieTClawAd ve Soyad: Ufuk YavuzÜlke / Şehir: İstanbulHakkınızda kısa bilgi: 2007 yılından beri, aralıklarla bu oyunu oynuyorum. Marmara Üniversitesi 2016 mezunuyum. Hali hazırda mali müşavirlik faaliyeti gösteren bir şirkette çalışıyorum. İstanbul'da ikamet ediyorum ve 27 yaşındayım. Yazılıma ve oyuna olan merakım birleşince kendimi burada buldum.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Facebook adresiniz: https://www.facebook.com/bugra.ufuk.yavuzReferans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 2007 yılından beriAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: Knight Kingdom - Carnac (Private Server)Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: Oyun bilgisi konusunda kendime sonuna kadar güveniyorum. Bu bilgimi yazılım bilgisi ile birleştirerek, oyuncuların ihtiyaçlarına uygun şeyler ortaya çıkarmak istiyorum.Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: www.gevezeonline.com adlı forumda uzun süre moderatörlük yaptım. Son 2 sene lead moderatör olarak görev aldım.Ek Bilgiler: IP Address:: 94.54.233.177 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş