byxox 67 #1 Oluşturuldu: Eylül 10, 2017 Merhaba arkadaslar warrıorda hp boster bastıgımda pot basamıyorum yardımcı olabılecek varmıdır tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #2 Eylül 10, 2017 tarihinde gönderildi ExecuteType3 te sorun olabilir MagicInstans'de. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #3 Konu Sahibi Eylül 13, 2017 tarihinde gönderildi ExecuteType3 tablosunu kontrol ettım bır engel koyulmamış.Db den kaynaklanabılır dıye başka db den macig typ aldım ama yıne olmadı yardımcı olabılecek varmıdır acaba? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #4 Konu Sahibi Eylül 15, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıExecuteType3 te sorun olabilir MagicInstans'de. Kardeşim baktım ben // Applied when a magical attack, healing, and mana restoration is done. bool MagicInstance::ExecuteType3() { if (pSkill == nullptr) return false; _MAGIC_TYPE3* pType = g_pMain->m_Magictype3Array.GetData(nSkillID); if (pType == nullptr) return false; int damage = 0, duration_damage = 0; vector casted_member; şeklınde yazılmış src ye Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #5 Konu Sahibi Eylül 16, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıExecuteType3 te sorun olabilir MagicInstans'de. Cefrın arkadasımıza tesekkurler sorunum duzeldı :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş