MOMENTUM 334 #1 Oluşturuldu: Kasım 13, 2018 15/07/2019 Tarihi itibariyle yeni güncellemeler yapılmıştır. Skype adresimi ekleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar, satışını yapmakta olduğum databasemin tanıtım konusuna hoş geldiniz. Tüm videoları izleyerek database hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, üzerinde çalıştığım database öyle 1-2 aylık bir emek ile yapılmamıştır. Uzun süredir üzerinde çalışıyorum, tüm tabloları sıfırdan yazılmıştır, herhangi bir yerinde sıkıntı yoktur.Bildiğiniz üzere v1298 databaselerde İTEM - İTEM_UPGRADE - İTEM_EXCHANGE tabloları çöp misalidir. Ben bu tabloları sıfırdan yazdım ve uzun süre test edip sorunsuz bir hale getirdim.Bu tanıtım "MYKO" projesidir, bunun haricinde "HOMEKO" - "PK" tarzında yada isteğiniz doğrultusunda da database hazırlayabilirim.Database yanında Full Client 355MB (Orjinal v1298 client üzerinden çalışılmıştır, fazlalık dosya yoktur.)(Tüm kurulumlarınız bana aittir. Siz sadece start deyip oyuna girersiniz.) -Skiller tamamen sorunsuzdur. -İtem kiralama. -Monster Guard. -Savaşlar tamamen sorunsuzdur. (Snow War dahil) -Güncel tüm tablolar databasede eklidir. -Güncel tüm event lar eklidir (Yeni Map) tarafımdan yapılmıştır. Ayrıca ben insanlara satışımı yapayım, sonrasında ilgilenmeyeyim diye bir yönüm yoktur, satıştan sonra mümkün mertebe elimden geldiğince destek veriyorum. Sormak istediklerinizi bu konu altından yada skype adresim den (momentumzr3) sorabilirsiniz.Bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim, mutlu kalın.Fiyat detaylarını skype üzerinden yapıyorum ekleyerek bilgi alabilirsiniz. Referanslarım@ orkan@ FUHRER@ espandot@ Julien ACCESSORY CHEST ANTI-DEFENCE POUCH ARDREAM WAR EVENT BİFROST EVENT RED CHITIN CHEST BLACK CHITIN CHEST PERSONAL WEAPON QUEST PACKED & UNPACKED SYSTEM LOW & MİDDLE & HİGH CLASS UPGRADE OLD & NEW SKİN LAST NATION STANDING EVENT (NEW MAP) JOB CHANGE HOLY LAND EVENT FELANKOR ROOM EVENT MANAGER CZ QUEST & SKİLL NPC BLOOD OF REVENGE QUEST 8 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sez3rr 7 #2 Kasım 13, 2018 tarihinde gönderildi hayırlı satışlar Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #3 Kasım 13, 2018 tarihinde gönderildi Hayırlı satışlar Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forathdor 57 #4 Kasım 14, 2018 tarihinde gönderildi Başarılı bir çalışma, emek kokuyor hayırlı satışlar dilerim :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #5 Konu Sahibi Kasım 14, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim arkadaşlar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mkilincoglu 12 #6 Kasım 14, 2018 tarihinde gönderildi Hayırlı satışlar dostum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
FUHRER 4 #7 Kasım 14, 2018 tarihinde gönderildi Arkadaşlar momentumun dediği gibi database sorunsuzdur. güvenle alışveriş yapabilirsiniz çalışma yaptıgı tüm şeyleri kendim test ettim herhangibi bir sorunla karşılaşmadım gayet güzel düşünülmüş ve emek verilmiş bir db'dir iyi satışlar diliyorum, Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Spades 5 #8 Kasım 14, 2018 tarihinde gönderildi Hayırlı satışlar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bugraozcan 2 #9 Kasım 14, 2018 tarihinde gönderildi hayırlı satışlar maşallah 1299 da çığ aşılmış Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #10 Kasım 17, 2018 tarihinde gönderildi Merak ettiğim bir sorum var low class middle class high class ayrımı var mı d.b de mesela shard itemini middle class basma olayını engelledin mi? benim baya zamanımı almıştı ondan soruyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #11 Kasım 17, 2018 tarihinde gönderildi Momentum'a database için öncelikle teşekkür ediyorum. Database tamamen sorunsuz çalışmaktadır güvenle alabilirsiniz arkadaşlar :) hepinize iyi forumlar Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #12 Konu Sahibi Kasım 17, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıMerak ettiğim bir sorum var low class middle class high class ayrımı var mı d.b de mesela shard itemini middle class basma olayını engelledin mi? benim baya zamanımı almıştı ondan soruyorum.Evet scrollar ayrı çalışmaktadır. videoları izleyerek bakabilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #13 Kasım 18, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı Evet scrollar ayrı çalışmaktadır. videoları izleyerek bakabilirsin. Yeni gördüm evet forumda paylaşmıştın bir ara upgrade_tabloları orada middle class kağıdı ile shard basılıyordu ondan sordum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #14 Konu Sahibi Kasım 18, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıYeni gördüm evet forumda paylaşmıştın bir ara upgrade_tabloları orada middle class kağıdı ile shard basılıyordu ondan sordum. Şuan ki kullandığım sistem çok daha farklı, tablo sıfırdan yazıldı. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sezercan01 0 #15 Aralık 19, 2018 tarihinde gönderildi kac tl ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sevket 0 #16 Aralık 20, 2018 tarihinde gönderildi eline emeğine sağlık kardeşim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #17 Konu Sahibi Aralık 20, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıkac tl ? Skype ekleyin, oradan konuşalım hocam. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
eno 3 #18 Aralık 20, 2018 tarihinde gönderildi hayırlı satışlar dilerim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #19 Konu Sahibi Aralık 24, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıhayırlı satışlar dilerim Teşekkürler dostum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forathdor 57 #20 Aralık 25, 2018 tarihinde gönderildi Güvenilir satıcı, gözü kapalı güvenilecek insan :) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #21 Konu Sahibi Ocak 15, 2019 tarihinde gönderildi Güncel. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
canerX 0 #22 Ocak 17, 2019 tarihinde gönderildi İyi satışlar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #23 Konu Sahibi Ocak 17, 2019 tarihinde gönderildi Alıntı İyi satışlar. Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Julien 10 #24 Nisan 22, 2019 tarihinde gönderildi İsteklerimiz doğrultusunda mükemmel bir database yaratan @ MOMENTUM'a teşekkür ederim. Kendi aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor. Çok ilgili ve dostça tavrıyla mükemmel bir iş çıkardı. Eline koluna sağlık. 1299 database satın alacak arkadaşlara tek tavsiyemdir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #25 Konu Sahibi Nisan 23, 2019 tarihinde gönderildi Alıntıİsteklerimiz doğrultusunda mükemmel bir database yaratan @ MOMENTUM'a teşekkür ederim. Kendi aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor. Çok ilgili ve dostça tavrıyla mükemmel bir iş çıkardı. Eline koluna sağlık. 1299 database satın alacak arkadaşlara tek tavsiyemdir. Teşekkür ediyorum güle güle kullanın bol userler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş