kojiroax 0 #1 Oluşturuldu: Kasım 3, 2018 Ad ve Soyad : Furkan Can Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Yaş : 28 Meslek : Resim Öğretmeni Yaşadığınız Şehir : İzmir KODevelopers'ı nereden bulduğunuz : Server tanıtımı ve 1299 dosyalarına bakarken google aracılığı ile buldum İlgi alanlarınız : Bilgisayar , Resim Forumumuza neden üye olmak istediğiniz : Server tanıtımı konularına bakmak için ek olarakta local olarak tek başıma bazen server açıp deniyorum paylaşımlarınız google'da çıktı karşıma (varsa) referans olan üyemiz : Referans olarak sitenizde birini tanımıyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Kasım 3, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @kojiroax, forumumuza hoş geldin. Üyeliğinizin onaylanması için sosyal medya hesabınızı ekleyiniz ve sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı www.facebook.com/KODevelopers2017 sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız. Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız. Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş