ozgurbay2 4 #1 Oluşturuldu: Kasım 1, 2018 merhaba arkadaşlar 3 tane farklı clientten giriş yapıyorum fakat hep aynı olay oluyor. sanki ilk kez karakteri açar gibi "you must delete all the character" bla bla diyor. OK tıkladığımda mevcut karakteri açıyor. fakat burda da karakterin kendisi gözükmüyor sadece isim level ve job bilgileri mevcut oluyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #2 Kasım 1, 2018 tarihinde gönderildi ekran resmı ekleyebılırmısın Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ozgurbay2 4 #3 Konu Sahibi Kasım 1, 2018 tarihinde gönderildi Tamamdır aksam eve gidince atayım hocam. Cok teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #4 Kasım 1, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba, version belirtebilir misin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ozgurbay2 4 #5 Konu Sahibi Kasım 1, 2018 tarihinde gönderildi merhaba 1298 version. henüz eve geçmedim, geçince fotoğraf da atarım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CHROME 194 #6 Kasım 1, 2018 tarihinde gönderildi sorun exeden olabilir , karakterlerin yerleriyle oynanmış bir exe + başka bir başlangıç mapi kullanıyorsundur karakter başka yerde olduğundan görünmez yada bir tbl vardı adını unuttum içinde başlangıç ekranında karakterin üstünde görüncek dosyalar vardı belki o bozuktur belki de server tarafında sorun vardır , client ve server taraflı log dosyalarını incele belki bir şeyler çıkar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ozgurbay2 4 #7 Konu Sahibi Kasım 3, 2018 tarihinde gönderildi hata bu şekilde. exe ile de ilgilencem. bir de zaten tahtlı giriş ekranı yapmayı düşünüyorum bakalım [ATTACH]30[/ATTACH] Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş