aho44 2 #1 Oluşturuldu: Eylül 7, 2017 Merhabawindows 10 ortamında sql 2008 ile kurup çalıştırabileceğim bir files arıyorum filesin içersinde tbl editörününde olması gerek elinde olan varsa paylasırsa sevinirim ..files 1299 olması gerek map dosyaları lazım deil Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
snmaster 18 #2 Ekim 12, 2017 tarihinde gönderildi orijinal filesleri virtualbox ile kullanabilirsin.https://www.kodevelopers.com/1298-paylasim/67-orijinal-1298-server-files-map.htmlben virtualbox'a xp kurdum sorunsuz calışıyor hatta oyuna bile sanal pc içinde giriyorum virüsten şüpheleniyorsan sende böyle giriş yapabilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xterme 177 #3 Kasım 2, 2017 tarihinde gönderildi snmaster Dedigibi yapabilirsin Ama sistemin iyi olmasi lazim Soacsv40 Lar cift islemci ile çalışır Sanal.kurarsan Ona gore gozden Gecir Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MohamedSuper 3 #4 Temmuz 29, 2018 tarihinde gönderildi Thx Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş