NieDieBu 4 #1 Oluşturuldu: Eylül 6, 2017 Merhaba arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi BDW SİSTEMİ VE CHAOS SİSTEMİ OTOMATİK BAŞLAMIYOR FAKAT GAMESERVER'da AKTİF VE ACIK GÖRÜNÜYOR BU SORUNUMLA NASIL BİR YOL İZLEYEREK ÇÖZERİM BİLGİNLİ ARKADAŞLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Eylül 6, 2017 tarihinde gönderildi NieDieBuÖrnek saat verir misin bakam.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
NieDieBu 4 #3 Konu Sahibi Eylül 6, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıNieDieBu Örnek saat verir misin bakam.. örnek bir saati nasıl vermem gerekiyor :) mesela uskoda bdw saat 22:00 da başlar böylemi örnek Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #4 Eylül 6, 2017 tarihinde gönderildi @ NieDieBuBunu şekilde düzenlemek gerekiyor.13:0016:0022:00[BIFROST]START_TIME1=13START_TIME2=16START_TIME3=22 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
NieDieBu 4 #5 Konu Sahibi Eylül 6, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı@ NieDieBu Hayır yanlış 13:00 16:00 22:00 [BIFROST] START_TIME1=13 START_TIME2=16 START_TIME3=22 hm anladın şimdi aslında bakarsan senın yazdıgın gibi yazmıyor zaman kısmında ben şöyle zannediyordum 0 pasif 1 aktif zaman olarakda src de ayarlanıyor diye simdi zaman olarak ayarlama yaptım öyle deniyeyim olmadı yazarım tekrardan teşekkür ederim :) bilgi için Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #6 Eylül 6, 2017 tarihinde gönderildi @ NieDieBuRenkleri boyadım ama konu düzenleme gelmiş sorunda :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
NieDieBu 4 #7 Konu Sahibi Eylül 6, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı@ NieDieBu Renkleri boyadım ama konu düzenleme gelmiş sorunda :) aynen fark ettim :D olsun birbirimizi anladık sonuçta:F Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #8 Eylül 6, 2017 tarihinde gönderildi @ NieDieButamamdır :) Teşekkür etmeyi unutma :p 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş