aho44 2 #1 Oluşturuldu: Eylül 3, 2017 Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi internetten de araştırabilirdim ama sizi de kendim gibi gördüğüm için burayı uygun gördüm hiçbir bilgim yok ve nereden başlamalıyım uğraşarak ve dene yanıl yaparak örenen kişiliğe sahibim şimdiden teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #2 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi Netten video ve pdf gibi kaynaklardan bakarak temel anlamda bilgiler edinebilirsin. Daha sonra kendi mantık ve yol haritana göre yapacaklarını belirleyip ilerlersin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aho44 2 #3 Konu Sahibi Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi internet ortamının aksine eğitim seti almayı düşünüyorum aslında bunun bana faydası olabilirmi ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
NieDieBu 4 #4 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi en basitini söylim aslında andrıoid yazılım kodlama dallarından başlayıp buralarakadar gelebilirsin ben ondan başladım ve cok cok cok kolay bilgine :) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YNG 55 #5 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi Youtube Üzerinden Temel Egitimler Paylasılmış Göresel Olarak Ordan Başlaya Bilirsiniz.. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #6 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıen basitini söylim aslında andrıoid yazılım kodlama dallarından başlayıp buralarakadar gelebilirsin ben ondan başladım ve cok cok cok kolay bilgine :) ios var mı hocam :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #7 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi Youtube'de vede bir çok forumda böyle paylaşımlar mevcut biraz araştırdığın taktirde başlangıç dersleri bulabilirsin 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
NieDieBu 4 #8 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıios var mı hocam :) Macintosh İşletim Sistemi, sahip degilim malesef :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #9 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıMacintosh İşletim Sistemi, sahip degilim malesef :D Bende öyle diyordum Zengin olmak gerekiyor mac os alcakmışım belli :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #10 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi @ NieDieBu ayrıca iphone7 plus kullanıyorum telefon uygulama olsa yapardım mac os yok bende laptopda :) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
NieDieBu 4 #11 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıBende öyle diyordum Zengin olmak gerekiyor mac os alcakmışım belli :D sorma zengin olmak lazım bu devirdi :D:D:D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EveryBodyFool 199 #12 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi Ben dillere biraz bodozlama girdim kimse bana şuradan başla demedi. VB6 sonra VB.NET sonra C# geçtim ve C# da stabil şekilde kalıp sürekli programlar yazdım bir süreden sonra artık C ailesi kodlama yapısını öğrenince diğer diller için sıkıntı olmuyor. 1.5 yada 2 sene öncede direk olarak C++ ye geçiş yaptım geçiş derken C++ de programlar geliştirmeye başladım çünkü C# ile yazdığım şeylerin .Net olduğu için kaynak kodları çok rahat bir şekilde çıkartılabiliniyordu. Bu öğrenme aşamasında gerek yardım aldığım kişiler gerekse araştırmalarım oldu Google aracılığı ile direk şunu nasıl yaparım şeklinde aramaktan ziyade. Bir program kaynak kodu indirim hesap makinası örneğin içinde kullanılan kütüphaneleri inceledim Mesela BinaryReader BinaryWriter direk olarak bunları araştırdım nasıl kullanılır? Nedir? Ne değildir? bu şekilde araştırınca neyin ne olduğunu neden burada kullandığını az çok anlıyorsun Youtube gelince orada bir sürü kendince kendini geliştirmiş geliştiriciler bizlere kendilerinden sonra geliceklere yardım etmek istediklerinden. Direk olarak öğrenip kendilerine saklamadıklarından bir sürü video eğitim seti yayınlıyorlar oradan da destek alabilirsin. Benim bu aşamada kendimi geliştirmek için baktığım zamanında setler bunlar https://www.youtube.com/playlist?list=PL843ECFB656DCE163 https://www.youtube.com/playlist?list=PLDUOF2Be-kzkUBAt74EdGiiufowiik6MV https://www.youtube.com/playlist?list=PL14A2BD5C50C91ADB Bu video serisinde Gebze Teknik Üniversitesinde C++ dersi veren bir hoca kendini 2 yıl boyunca derslerinde videoya çekerek yayınlamış çok değerli bir kaynak. https://www.youtube.com/playlist?list=PLy4GwCDh9rGRSBO5rWb9htVcYtXnRPWtW 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OCB 6 #13 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi Bence eğitim seti,kurs vb. şeylere para harcama.Internette döküman çok fazda.Ve bir tavsiye dökümanları bitirip hemen knight online server files sourcelerinin içine atma kendini moralin bozulabilir.Yavaş yavaş adım adım gelişirsin ,büyük resmi görmeye çalıştıkça alışırsın.Moral olarak şu düşünceyi takip edebilirsin kimse anasının karnından yazılım bilerek doğmadı :D Bu yazıları yazıyorum tepeden bakma olarak algılama bilgisayar mühendisi mezunuyum fakat bende forumdaki çoğu kişi yanında beginner kalırım :D 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aho44 2 #14 Konu Sahibi Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum yarın sabahtan başlayacağım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #15 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi @ NieDieBu hahaha :D 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş