Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
penthos48

penthos48 kimdir?

Önerilen Mesajlar

Merhaba adım Nurullah 26 yaşındayım Muğla/Datça'lıyım ve burada yaşıyorum. iç mimarım.

Online oyunlara Knight Online ile başladım ve daha sonra başta silkroad olmak üzere farklı birçok MMORPG oynadım ama hiçbirinden KO'dan aldığım zevki almadım. Her seferinde yine KO'ya döndüm :). KO'yu açıldığı günden bu güne aktif olarak oynadım (Private serverlar dahil).Ta ki evlenene kadar :). (1 senedir evliyim ve eşim kendisini bilgisayara kuma getirdiğimi söylüyor :D).

Malaysia KO açıldı. Tam tarihini hatırlamıyorum. Herkes USKO'yu bırakıp ona geçiyordu. Bende geçtim bayağı bi süre oynadım. Tabi dupeler, exp buglar vs. çıkınca onuda kapattılar.

Ve bir gün kuzenim gelip v1098 TURKKO diye bi Knight Online serverinin açıldığını herşeyin çok kolay olduğunu söyledi. Private serverin ne olduğunu bu server sayesinde öğrendim. Sonrasında hep private serverlardaydım. İşin komik tarafı da rogue karakterlerde sağ el sword, sol el dagger takınca atak daha çok oluyordu ve dex-hp değilde dex-strde de aynı etkide oluyordu 🙂 (umarım hatırlamışsınızdır).

Yaklaşık 2 sene öncesine kadar hep private serverlarda oynadım. Şuanda kendimce 1299 Database editlemeye çalışıyorum. Bu forumu da bu sayede buldum. Burada, yararlı ve işime yarayan birçok bilgiye eriştim.

3-4 sene kadar internet cafe işlettim. Bilgisayar donanımları hakkında çok bilgim ve tecrübem var. Aynı zamanda hobi amaçlı (ücretsiz eşe, dosta) tamir işleriyle de uğraşıyorum. Yani uzun lafın kısası bilgisayarın bende ayrı bir yeri var.

Araştırmayı severim. Çok hırslıyımdır. Bir işe giriştiğim zaman mutlaka başarılı olmam gerekir. Sürekli yap-boz şeklinde uğraşırım ve hiç üşenmem.

Facebook vs. kullanmıyorum.
Skype adresim: nuri.alco3348

Yeni dostluklar, arkadaşlıklar kazanmak dileğiyle...

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

×
×
  • Yeni Oluştur...