Sticker 0 #1 Oluşturuldu: Ağustos 29, 2018 TBL leri sql kodları felan hepsini sorunsuz ekledim oyun içinde felan sorunsuz gözüküyor fakat hera tsleri karus mage ts i felan bastığın anda oyundan atıyor bir türlü çözemedim... soacs logda cıkan hata : [Game debug] CGameProcMain::MsgRecv_MyInfo_All : failed find character resource data (Race : 24) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forathdor 57 #2 Ağustos 29, 2018 tarihinde gönderildi UPC_DefaultLooks.tbl de 24 race'sinin dosyaları clientte yok demek istiyor hatada Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #3 Ağustos 29, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıTBL leri sql kodları felan hepsini sorunsuz ekledim oyun içinde felan sorunsuz gözüküyor fakat hera tsleri karus mage ts i felan bastığın anda oyundan atıyor bir türlü çözemedim... soacs logda cıkan hata : [Game debug] CGameProcMain::MsgRecv_MyInfo_All : failed find character resource data (Race : 24) Verdiği hatanın alt satırında gerekli olan dosyaları loglar sana söylemiştir, farklı bir clientten tedarik edebilirsin dostum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş