sebastian38 10 #1 Oluşturuldu: Ağustos 10, 2018 arkadaşlar src olmadan event kaldırabilirmiyim? jr eventini kaldırmak istiyorum databaseden kaldırsam ? nasıl kaldırabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşşekkür ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Ağustos 10, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba.. jr kullanmak istemiyorsa silebilirsi sql verdim.ZONE_INFODelete from ZONE_INFO where ZoneNo ='87'K_NPCPOS Delete from K_NPCPOS where ZoneID ='87'bunu kullanabilirsi 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sebastian38 10 #3 Konu Sahibi Ağustos 10, 2018 tarihinde gönderildi teşşekür ederim hocam ilgilendiğiniz için Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #4 Ağustos 10, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıteşşekür ederim hocam ilgilendiğiniz içinRica ederim. bu arada 78 degilmis 87 bu doğru :) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sebastian38 10 #5 Konu Sahibi Ağustos 10, 2018 tarihinde gönderildi tamamdır hocam işe yaradı :) kolay gelsin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş