donz05 30 #1 Oluşturuldu: Temmuz 18, 2018 değişiklikleri kaydedebilmek için sql den nereyi değiştiriyorduk? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Python 1 #2 Temmuz 18, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıdeğişiklikleri kaydedebilmek için sql den nereyi değiştiriyorduk? Hangi tabloda ne gibi değişiklik sağlayacaksınız bunu belirtirseniz yardımcı olmaya çalışayım. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #3 Konu Sahibi Temmuz 18, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıHangi tabloda ne gibi değişiklik sağlayacaksınız bunu belirtirseniz yardımcı olmaya çalışayım. tablo desing column liste sırasını değiltirmek istiyorum kaydetmek isterken hata veriyor... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #4 Temmuz 18, 2018 tarihinde gönderildi Tools -> Options -> Designers-> da"Prevent saving changes that require table re-creation" tikini kaldirdigin da oluyordu yanlis hatirlamiyorsam su an telden yaziyorum. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #5 Konu Sahibi Temmuz 18, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıTools -> Options -> Designers-> da"Prevent saving changes that require table re-creation" tikini kaldirdigin da oluyordu yanlis hatirlamiyorsam su an telden yaziyorum. teşekkürler dostum doğru yazmışsın... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş