hola 0 #76 Mayıs 17, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
baba 1 #77 Mayıs 18, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kolpa2521 1 #78 Mayıs 20, 2018 tarihinde gönderildi denemek lazım tesekurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HakanKARTAL 0 #79 Mayıs 24, 2018 tarihinde gönderildi asdasdasdasdasdas Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Tblci18 0 #80 Mayıs 25, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler hocam warrior oynuyorum inv atarken pot basması sıkıntılı. bir süredir macro pedal tarzı birşeyler bakiyordum oto pot bassin diye. deneyecegim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sanderolar 1 #81 Mayıs 25, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Karuswar 0 #82 Mayıs 30, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tayfur26 0 #83 Mayıs 30, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #84 Mayıs 30, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
piana 1 #85 Mayıs 31, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıUzun süren oto hp & mana pot arayışlarımdan sonra halihazırda kullandığım Macro Recorder programında if else ile renk kodu tespit edildiğini fark ettim. Bu özelliğide hp & mp barının belirli kısmı siyah olursa şu tuşa bas tarzı oto kutuya çevirdim. aşağıdaki resimleri inceleyin anlayacaksınız. NOT : Programın linkine ulaşmak için google chrome adlı tarayıcıyı açıp en üstteki yatay beyaz boşluğa macro recorder yazmanız yeterli olacaktır. Teşekkürler, elinize sağlık. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mania2006 0 #86 Haziran 8, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mrbati11 0 #87 Haziran 9, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mania2006 0 #88 Haziran 10, 2018 tarihinde gönderildi knightonline XIGNCODE3 bu tür programları engelliyor mu hali hazırda risk var mıdır. Bilen paylaşırsa memnun oluruz. Teşekkürler tekrar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kocoder 0 #89 Haziran 11, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler bakacam Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
chakalls 0 #90 Haziran 16, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkür EDERM Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sewakldawk 1 #91 Haziran 24, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Hyper 4 #92 Haziran 27, 2018 tarihinde gönderildi Deneyeceğim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
lawless17 2 #93 Temmuz 10, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Python 1 #94 Temmuz 15, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
judi0536 1 #95 Temmuz 22, 2018 tarihinde gönderildi thank you Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KerimcanCetin 0 #96 Temmuz 29, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler bir ara bununla ilgili gem kırma felanda vardı hatırlıyorum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
yunuss33 0 #97 Ağustos 6, 2018 tarihinde gönderildi eğer a4tech x7 mouseniz var ise oscar editor programı sayesinde rahatca macronuzu yazabilirsiniz.Ayrıca program için teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
micro1244 1 #98 Ağustos 27, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CHROME 194 #99 Konu Sahibi Ağustos 31, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı Teşekkürler bir ara bununla ilgili gem kırma felanda vardı hatırlıyorum evet. ben de upgrade için kullanıyordum. bilgisayarda kasma sorunları yok ise takılma olmadan; -oto upgrade -oto gem kırdırma -genie altı oto rpr (normal magic hammer ile) (I yı açıp silahın üstüne gelip eğer hali hazırda bulunduğu renk harici olursa yani silah yanarsa magic hammer bassın şeklinde.) -oto çapa yapılabilir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bytuku 212 #100 Eylül 10, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş