CENGLYY 163 #1 Oluşturuldu: Ağustos 25, 2017 Merhaba ; case ZONE_CHAOS_DUNGEON: m_zoneType = ZoneAbilityPVP; m_zoneFlags = ZF_ATTACK_OTHER_NATION | ZF_ATTACK_SAME_NATION; break; örnek olarak üstteki gibi chaos bunu m_bEventRoom = 1000: olarak nasıl tanımlayabilirim pUser->m_bEventRoom = 1000: olarak tanımladım ama yemedi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YNG 55 #2 Ağustos 25, 2017 tarihinde gönderildi sen bole biseyi neden kullanmak istedidinini yazarsan sana iyi yardimci olabilirim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #3 Konu Sahibi Ağustos 25, 2017 tarihinde gönderildi DeathMatch etkinliği yapıyorum , Bu deathmatch etkinliğinde tüm ırkların birbirlerine attack yapmasını istiyorum , FT'de etkinliği yaptığım için eventroom'u 1000 olarak tanımladım fakat Attack yaptırmak istedim ama yaptıramadım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YNG 55 #4 Ağustos 25, 2017 tarihinde gönderildi zone change uzerinde git templeevent array kullanicana deatmach array kullan array kontrol ekle arrayda yoksa socket array eklesin array uzerinden cuser baglanti kir death mach girdiginde kac user ayarlayacaksan count ona ekle o userlari geteventroom yukseltsin bi ornek zonechangede event syaten var orda bakarak yap suanda mobilden yaziyorum idare edin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş