CENGLYY 163 #1 Oluşturuldu: Ağustos 21, 2017 ASPX'de bir panel yapmaya çalışıyorum oyuncuların klanlarını çekerken sayı olarak geliyor. Bunu nasıl halledebilirim teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #2 Ağustos 21, 2017 tarihinde gönderildi Sayı olarak gelen şey eğer clan idsi ise, knights tablosundan o idye ait klan adını sorgulatabilirsin."SELECT IDName from KNIGHTS WHERE IDNum = ?"Soru işareti yerine clan id gelecek. Eğer ki clan idyi userdata tablosundan ediniyorsan;SELECT IDName FROM KNIGHTS WHERE IDNum = (SELECT Knights FROM USERDATA); şeklinde kullanabilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #3 Konu Sahibi Ağustos 22, 2017 tarihinde gönderildi Peki Nation Kısmını nasıl halledebilirim1=Karus2=Human1 gelirse karus fotoğrafı 2 gelirse human bunu nasıl yapabilirim mustafa abi#Eval de kullanıyorum komutları Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #4 Ağustos 22, 2017 tarihinde gönderildi 1 ila 15000 arası clan idler karus, 15001 ila 32000 arası clan idler human. Buna göre gösterebilirsin fotoğrafı. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #5 Konu Sahibi Ağustos 22, 2017 tarihinde gönderildi Clan idler değil abi direk USERDATAdan Nation çekince Karuslar 1 Elmoradlar 2 olarak sıralıyor ben bu gelen veriyi nasıl resim olarak çektiririm mesela karuslara karusicon.jpg elmoradlara elmoradico.jpg yani Eğer 1 se 1 yazısını karusico.jpg olarak değiştir.Eğer 2 ise 2 yazısını elmorad.ico olarak değiştir.Bunu nasıl yapabilirim , cevaplar için çok teşekkürler mustafa abi @ PENTAGRAM Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IndianaPOLIS 30 #6 Ağustos 22, 2017 tarihinde gönderildi Aspx te panel yapmani tavsiye etmem aspx ile yapacaksanda bilgin ust duzey olmali çünkü güvenlikle ilgili zafiyetleri çok var. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #7 Konu Sahibi Ağustos 22, 2017 tarihinde gönderildi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IndianaPOLIS 30 #8 Ağustos 24, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Öncelikle bir fonksiyon yazacaksin mesela şöyle: function NationIcon(int Nation) { if (Nation ==) else } sonrada Alıntı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş