osvald0 0 #1 Oluşturuldu: Haziran 6, 2018 Bayadır ugrasıyorum o kod bu client olmadı arkadaş.Asas oldu skıller acıldı ama warıor hem karus hemde humanda da aynı bi yardım ediverin sizin için çerezdir bu sorun :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #2 Haziran 6, 2018 tarihinde gönderildi UPDATE USERDATA SET strSkill = 0XFFFFFFFFFFFFFFFFF WHERE strUserID LIKE 'char ismi' Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
osvald0 0 #3 Konu Sahibi Haziran 6, 2018 tarihinde gönderildi Hacı iyi hoşsunda olmadı ya bide hemen atma biraz mantıgını ogret olmadı mesela bu nasıl yapcaz ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #4 Haziran 6, 2018 tarihinde gönderildi Query'den denedin mi bu kodu sen? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
osvald0 0 #5 Konu Sahibi Haziran 6, 2018 tarihinde gönderildi queryden girdim zaten kabul etti ama warıorda hala 70 75 80 skıllerı kapalı hacı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #6 Haziran 6, 2018 tarihinde gönderildi Create_new_char a şunları bi ekleyip tekrar char açıp bi dene bakalım. EXEC EDIT_QUEST @strCharID,51 , 2 EXEC EDIT_QUEST @strCharID,510 , 2 EXEC EDIT_QUEST @strCharID,511 , 2 --rogue EXEC EDIT_QUEST @strCharID,53 , 2 EXEC EDIT_QUEST @strCharID,515 , 2 EXEC EDIT_QUEST @strCharID,516 , 2 EXEC EDIT_QUEST @strCharID,517 , 2 --mage EXEC EDIT_QUEST @strCharID,52 , 2 EXEC EDIT_QUEST @strCharID,512 , 2 EXEC EDIT_QUEST @strCharID,513 , 2 EXEC EDIT_QUEST @strCharID,514 , 2 ---pre EXEC EDIT_QUEST @strCharID,54 , 2 EXEC EDIT_QUEST @strCharID,518 , 2 EXEC EDIT_QUEST @strCharID,519 , 2 EXEC EDIT_QUEST @strCharID,520 , 2 EXEC EDIT_QUEST @strCharID,521 , 2 EXEC EDIT_QUEST @strCharID,522 , 2 EXEC EDIT_QUEST @strCharID,523 , 2 1950 üstüyse data ya şunu atıp dene ama yedeğini alSkill_Magic_Main_usNoQuest Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
osvald0 0 #7 Konu Sahibi Haziran 6, 2018 tarihinde gönderildi hemen denıyorum o kodlar gırılı ama bıdaha gırıcem -- mesaja ek olarak -- bak senın attıgın kodlarda warrıor yok hacı soyleyeyım sımdı den -- mesaja ek olarak -- hacı verdiğin TBL'yi kabul etmedi exe :s -- mesaja ek olarak -- version 2143 Login serverde de 2083 yazıyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #8 Haziran 6, 2018 tarihinde gönderildi Userdata da questcount a bir deger vererek tekrar dene bi mesela 50 gibi. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
osvald0 0 #9 Konu Sahibi Haziran 6, 2018 tarihinde gönderildi userdatayı acıcam sonra anlamadım biraz açsan hacı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #10 Haziran 6, 2018 tarihinde gönderildi Db deki userdata yi ac orada questcount olacak ona 50 yaz kaydet yazdigin chara gir birde oyle dene. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
osvald0 0 #11 Konu Sahibi Haziran 6, 2018 tarihinde gönderildi Dur verdim 50 kanka son actıgım cara gırıyom yıne -- mesaja ek olarak -- kanka benım pc biraz yavaşta,bide ben hep bişey degisiklik yaptığımda bu filesleri kapatıp bidaha acıyom açmalı mıyım ? -- mesaja ek olarak -- kanka gene olmadı ya 50 yaptım gene olmadı anlamadım gıttı asasın kıler acık warıor kapalı -- mesaja ek olarak -- Alıntı Db deki userdata yi ac orada questcount olacak ona 50 yaz kaydet yazdigin chara gir birde oyle dene. Çıldırıcam asasınkiler açık warıorunkıler acık degıl nedır abı bu ya ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Tengri 7 #12 Haziran 6, 2018 tarihinde gönderildi Lua larda sıkıntın olabilir kontrol ettin mi? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
osvald0 0 #13 Konu Sahibi Haziran 6, 2018 tarihinde gönderildi güzel kardeşim haklı olabılırsın fakat nasıl edıcem yanı luaları yeniyim bu işlerde ondan dolayı mazur görün.Sagolun yardımcı oluyorsunuz bi tarif etsen ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş