CENGLYY 163 #1 Oluşturuldu: Ağustos 19, 2017 ITEM_OP , ITEM_EXCHANGE gibi tabloları db'ye nasıl işliyoruz , tbl'to txt'ten txtini aldım ama bir türlü uyarlayamadım bir kısayolu var mı teşekkürler :confused: Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Joker97 19 #2 Ağustos 20, 2017 tarihinde gönderildi Yanlıs bilmiyorsam zamanında bir program paylasilmişti adı aklımda değil format attigim icin elimdede yok ancak o program ile tblyi sql kod olarak kayıt edebiliyordun.tek yapman gerek sql acıp f5 yapmakti :) Biraz arasdırırsan bulabilirsin diye düsünüyorum programı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #3 Ağustos 20, 2017 tarihinde gönderildi Goats KO Table Editor (TBL editör) ile istediğin tbl dosyasını açıp File > Export to SQL insert Query diyerek Insert kodunu sql çıktısı olarak alıp DB ye direk ekleyebilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YunusKilinc 45 #4 Ağustos 21, 2017 tarihinde gönderildi Tbl ile tablodaki sutunlar birebir uymuyorsa tbl to sql bi ise yaramaz Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #5 Eylül 1, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı ITEM_OP , ITEM_EXCHANGE gibi tabloları db'ye nasıl işliyoruz , tbl'to txt'ten txtini aldım ama bir türlü uyarlayamadım bir kısayolu var mı teşekkürler 😕 Hocam Notepad c++ indir kullanmaya başla bir an önce çok faydasını göreceksin.bir çok işlemi aynı anda yapabilirsin. tek sefer kod değiştirme veya silme. yani tbldeki verileri db için bunda ayarlayabilirsin. ben notepadd c++ ile yapıyorum. kullanışlı... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş