KODevelopers 442 #1 Oluşturuldu: Temmuz 6, 2017 Adım; Emre Kira Sarı ( Kısaca Kira Diyebilirsiniz.) Yaşım: 20 Memleket : İstanbul Meslek : Öğrenci Engelli: Sağır ve Dilsiz Dil : Türkish Orta, Ingilizce Çok ii biri İlgi Alanim: Knight Online, VB C# C++ Projesi, Database Editor Version: 1534,1960,1975,2083,2117,2125 Sevıyorum Oynamaktan Cok Server Kurma Gibi Konulardan Zevk Alıyorum 🙂 Hayatan Ornek Verıcek Olursak Kendime Gore Birseyi Secmek Degılde Kendıme Gore Birseyler Yapmaktan Hoslanıyorum 🙂 Dahada Ayrıntıya Birseylerle Ugrasmaktan Cok O İşi Yapmayı Sevıyorum... Saçlarım hemde Düz hemde de saçlarım seviyorum hemde Rengi Kahve Rengidir. Profil yükleneceğimi. Gozlerımın Rengi KahveRengi Boy 172.0 Kilo 62 Sımdıden Tanıstıgıma Memnun Oldum Hadi 🙂 Gorusmek Üzre Hemde Saygı biriyim hemde İnsanları destekliyorum aynı zaman yardımcı oluyorum ❤️ Hayata Gülmek Zorundayım 😉 Cümle bazıları Türkçe anlamıyorum biraz anlaşıyorum.. Konuşmaları yazıları zorluyorum. İngilizce konuşayan yok yalnız hissediyorum 😕 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #2 Temmuz 6, 2017 tarihinde gönderildi İyi ki varsın! ❤️ Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #3 Temmuz 16, 2017 tarihinde gönderildi vay be duygulandırdın bizi kira her nekakadar seni tanımasamda nickini her yerde görüyorum forum güzel insanlar güzel.... ;) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #4 Konu Sahibi Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi @ donz05 Teşekkür ederim :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Hercai 1 #5 Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi vay can gardaşım benim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #6 Konu Sahibi Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi @ Hercai teşekkür ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YumYumxD 2 #7 Ağustos 17, 2017 tarihinde gönderildi ne güzel Duyguladım (Kira)bana geçen yardım etmişti gene Çok teşekkür ederim ii birisi kalpdir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #8 Ekim 7, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba KiraAmora61, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #9 Konu Sahibi Ekim 7, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıMerhaba KiraAmora61, forumumuza hoş geldin. Hoşbulduk.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş