ZodiaC 0 #1 Oluşturuldu: Mayıs 27, 2018 1 - Arkadaşlar Petteki kutu toplama mesafesini periye göre düzenleyebilrmyiz perininde uzaktaki kutuyu toplama imkanı varmı ? 2- mesela herhangi bir iteme adet ekleme yapılabilirmi Örnek; DB de 1 adet ibex potunu 1000 olarak değiştirebilirmyz Şimdiden teşekkür ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BurakGozet 12 #2 Mayıs 28, 2018 tarihinde gönderildi 1. sorun için bende bir işlem yapacağım hala araştırmasını yapmadım yapınca yazarım. 2. için ise tbl ve db deki ITEM tablosundan countable stununu 1 yaparsan item saymalı hale gelecektir ibex potlardaki olay ise itemin kind stununu 255 yapıp durability stununa kaç yazarsan item o sayı kadarlık paket haline dönüşür kolay gelsin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ZodiaC 0 #3 Konu Sahibi Mayıs 30, 2018 tarihinde gönderildi itemin sınırsız oldugunu söylemelyim olmadı burakgozet kardeşim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BurakGozet 12 #4 Mayıs 30, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıitemin sınırsız oldugunu söylemelyim olmadı burakgozet kardeşim Demek istediğini tam olarak anlayamadım ama item sınırsız ise yani kullandığında eksilmiyorsa useitem stununa item numarasını eklemen gerekli Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ZodiaC 0 #5 Konu Sahibi Mayıs 30, 2018 tarihinde gönderildi senin dediğin gibi yaptıktan sonra potlar 1000 adet olmak yerine hem 1 olarak kaldı hemde sınırsız oldu Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mafia 3 #6 Mayıs 30, 2018 tarihinde gönderildi Diğer sorun çözülmüş sanırsam peri olayına geldiğimizde ben geçen bi bakmıştım filesta her hangii kısmını göremedim Tahminim exe paket takıyor geliyor bana Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #7 Temmuz 19, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıDiğer sorun çözülmüş sanırsam peri olayına geldiğimizde ben geçen bi bakmıştım filesta her hangii kısmını göremedim Tahminim exe paket takıyor geliyor bana Bahsedilen konu ile ilgili bir çözüm yolu üretebilmiş olan varsa çok makbule geçecek :) , bu arada yukarıda potlar sınırsız oldu diyen arkadaş sen db de 1000 tane yapıp RBL de editlemediğin için oyunda 1 tane gösrünüyor ve sen bastıkça aslında o db deki item 999,998,997 diye azalıyor. Sadece sorun senin DB deki item tablosunda yaptığın değişiklikleri Item_org_us tbl sine de yapmamış olman. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mafia 3 #8 Temmuz 19, 2018 tarihinde gönderildi en son guncel exede perinin looting mesafesi kalktı :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
realdevrim37 0 #9 Eylül 28, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıen son guncel exede perinin looting mesafesi kalktı :) ben hala bu sorunu çözemedim yardımcı olabilirmisiniz ? peri loot mesafesini nasıl kaldırabilirim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş