aliemre123 25 #1 Oluşturuldu: Mayıs 12, 2018 karakteri oluşturduktan sonra unknown class hatası veriyor ve yüz saç vs belirlememi istiyor ebenezer hata logu: [ ODBC Error - 12.5.2018 23:40:13 ] Source: SELECT Race, Class, HairRGB, [Level], Face, Zone, strItem, strItemTime FROM USERDATA WHERE strUserID = ? Error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver]Invalid column name 'strItemTime'. Description: Failed to execute statement. userdatada sütun mevcut hata nerede anlamış değilim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Mayıs 12, 2018 tarihinde gönderildi Source: SELECT Race, Class, HairRGB, [Level], Face, Zone, strItem, strItemTime FROM USERDATA WHERE strUserID = ? Error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver]Invalid column name 'strItemTime'. Description: Failed to execute statement. Biraz Dikkatli temelleri anlamayı çalış.. USERDATA Tablo okunuyor.. Race, Class, HairRGB, [Level], Face, Zone, strItem, strItemTime bunları ekli mi ne eksik sonu gelirse Error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'strItemTime'. Description: Failed to execute statement. Son hatası alırsa renkli boyadım bunu anlamayı çalış.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aliemre123 25 #3 Konu Sahibi Mayıs 12, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıSource: SELECT Race, Class, HairRGB, [Level], Face, Zone, strItem, strItemTime FROM USERDATA WHERE strUserID = ? Error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver]Invalid column name 'strItemTime'. Description: Failed to execute statement. Biraz Dikkatli temelleri anlamayı çalış.. USERDATA Tablo okunuyor.. Race, Class, HairRGB, [Level], Face, Zone, strItem, strItemTime bunları ekli mi ne eksik sonu gelirse Error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'strItemTime'. Description: Failed to execute statement. Son hatası alırsa renkli boyadım bunu anlamayı çalış.. stritemtime eksik diyor ama ekli işte sorun orda Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #4 Mayıs 12, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıstritemtime eksik diyor ama ekli işte sorun orda Tablo da ss çeker misi bakam.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aliemre123 25 #5 Konu Sahibi Mayıs 12, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıTablo da ss çeker misi bakam.. tamamdır hallettim. teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #6 Mayıs 12, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıtamamdır hallettim. teşekkürler Çözdüyse buraya yaz.. halettim diye bir şey yoktur.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aliemre123 25 #7 Konu Sahibi Mayıs 12, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıÇözdüyse buraya yaz.. halettim diye bir şey yoktur.. pc res ile düzeldi ne alaka bilmiyorum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #8 Mayıs 12, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıpc res ile düzeldi ne alaka bilmiyorum Anladım.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş