INSOMNIA 4 #1 Oluşturuldu: Mayıs 6, 2018 Üye adı: INSOMNIAAd ve Soyad: Enes ÖzdemirÜlke / Şehir: BursaHakkınızda kısa bilgi: Yaş 21 inşaat teknikeriE-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Facebook adresiniz: facebook.com/Referans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 13Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: RosettaYetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: 2013 yıllarında 1 yıl boyunca pvp yöneticiliği deneyimim olmuştu o zamanlar çok fazla pvp yoktu , item al ver bir sürü özelliği kendim kurcalayarak yapmıştım , zaten çok zor bir şey olmadığını gördüm. Basit bir ingilizce ile kurcalayarak çoğu pvp de olmayan özellikleri eklemiştim. Şimdi yeniden pvp açmayı düşünüyorum ancak işler çok gelişmiş o yüzden bu forumda kendimi eğitmeyi düşünüyorum.Ek Bilgiler: IP Address:: 94.122.168.137 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #2 Mayıs 7, 2018 tarihinde gönderildi hoşgeldiniz ben de bursadanım :D 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
INSOMNIA 4 #3 Konu Sahibi Mayıs 7, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıhoşgeldiniz ben de bursadanım :D hoş bulduk bursa Elmasbahçeler :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
oktapus12 1 #4 Haziran 11, 2018 tarihinde gönderildi Hoşgeldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş