neonka99 0 #1 Oluşturuldu: Ağustos 14, 2017 1>c:\users\yavuz\desktop\src\aiserver\serverdlg.cpp(9): fatal error C1083: Cannot open include file: 'boost\foreach.hpp': No such file or directory 2>c:\users\yavuz\desktop\src\gameserver\user.cpp(9): fatal error C1083: Cannot open include file: 'boost\foreach.hpp': No such file or directory 2> QuestHandler.cpp 2>c:\users\yavuz\desktop\src\gameserver\questhandler.cpp(3): fatal error C1083: Cannot open include file: 'boost\foreach.hpp': No such file or directory 2> PartyHandler.cpp 2>c:\users\yavuz\desktop\src\gameserver\partyhandler.cpp(3): fatal error C1083: Cannot open include file: 'boost\foreach.hpp': No such file or directory 2> NPCHandler.cpp 2>c:\users\yavuz\desktop\src\gameserverpchandler.cpp(6): fatal error C1083: Cannot open include file: 'boost\foreach.hpp': No such file or directory 2> MerchantHandler.cpp 2>c:\users\yavuz\desktop\src\gameserver\merchanthandler.cpp(2): fatal error C1083: Cannot open include file: 'boost\foreach.hpp': No such file or directory 2> MagicInstance.cpp 2>c:\users\yavuz\desktop\src\gameserver\magicinstance.cpp(6): fatal error C1083: Cannot open include file: 'boost\foreach.hpp': No such file or directory 2> GameServerDlg.cpp 2>c:\users\yavuz\desktop\src\gameserver\gameserverdlg.cpp(18): fatal error C1083: Cannot open include file: 'boost\foreach.hpp': No such file or directory 2> ChatHandler.cpp 2>c:\users\yavuz\desktop\src\gameserver\chathandler.cpp(4): fatal error C1083: Cannot open include file: 'boost\foreach.hpp': No such file or directory 2> Generating Code... ========== Build: 1 succeeded, 2 failed, 2 up-to-date, 0 skipped ========== Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Anyone 56 #2 Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi boost\foreach kutuphanesini kullanman lazım o poyrazın src larıyla baska turlu build alamazsın alsanda ugrasman gereken 1 milyon bug acık ve sıkıntı var ;) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #3 Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi @ Anyone Canım parayı satıcaksa sat :)@ neonka99 buyrun kardeşVersion 1.64.0 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
neonka99 0 #4 Konu Sahibi Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıboost\foreach kutuphanesini kullanman lazım o poyrazın src larıyla baska turlu build alamazsın alsanda ugrasman gereken 1 milyon bug acık ve sıkıntı var ;) tamamda bir yerden başlamak gerek sonuçta kimse src vermiyr geliştirelim hepsi çöp Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
neonka99 0 #5 Konu Sahibi Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı@ Anyone Canım parayı satıcaksa sat :) @ neonka99 buyrun kardeş Version 1.64.0 kardeşim dışarıdan kalpazan gibi mi duruyorum hep aynı muamele ile karşılaşıyorum ben full fixx src bile bulsam satmam ehli sünnet adamlarız Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
neonka99 0 #6 Konu Sahibi Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıkardeşim dışarıdan kalpazan gibi mi duruyorum hep aynı muamele ile karşılaşıyorum ben full fixx src bile bulsam satmam ehli sünnet adamlarız eyvallah bro teşşekür ederim adam yerine koyup yazdıgınız için Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Anyone 56 #7 Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı@ Anyone Canım parayı satıcaksa sat :) @ neonka99 buyrun kardeş Version 1.64.0 sen beni baskasıyla karıstırma emre ;) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #8 Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi @ Anyone tamam Komutacımm :)Sende beni karıştırmak yok Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Anyone 56 #9 Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi senin neyini karıstırayım emre yav senden bi tane var eşin benzerinde yok :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #10 Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi @ Anyoneneden insan yardım edemiyorsun kendin yapsın yani :)ayıp birşey yardım bölüm geliyorz hemen konuyu yazmasaydınn :p 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
neonka99 0 #11 Konu Sahibi Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi @ KiraAmora61 yardımların için teşekkür ederim kardeşim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #12 Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi include etmeyi unutma sourceye kütüphaneyi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş