Terry 19 #1 Oluşturuldu: Nisan 10, 2018 Merhaba arkadaşlar, şöyle bir problemim var.Monsterler, genelde kesilenler ;mesela worm slotu ilk sw açıldığında 5 li slotlar oluşuyor sıkıntı yok.Yavaş yavaş kesildikçe 3 e düşüyor sonra kayboluyor çıkmıyor birdaha.Bayadır uğraşıyorum bulamadım, patlama oluşmuyor, patlama oluşabilecek bir sıkıntı varsa ben göremedim.Skype : TerryPvP , buradan da yardım edebilirsiniz. :)D.N : AiServer DLL sistemidir.D.N : Debug Mode'da açık server.@ OzkanOzdemir@ PENTAGRAMİyi Forumlar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #2 Nisan 11, 2018 tarihinde gönderildi tarif için malzemeler1 su bardağı sıvı yağ1 paket margarin (250 g)3 yumurta1 çay bardağı yoğurt1 paket yas¸ maya1 yemek kaşığı toz şeker1.5 tatlı kaşığı tuz6 su bardağı unYaş mayayı 1 yemek kaşığı şeker ilave edilmiş ılık suda eritin. Unu eleyerek yoğurma kabına alın. Tuzu ekleyip harmanlayın. Ortasını açıp yumurtaları kırın. Yoğurdu, suyu ve en son olarak da mayalı suyu ilave ederek yoğurmaya başlayın. Yumuşak, hafif cıvık ama ele yapışmayacak bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Gerekirse kontrollü olarak kaşıkla azar azar un ekleyebilirsiniz. Hamurun üzerini nemli bezle örtüp yarım saat dinlendirin. Daha sonra gameserver ile birlikte fırına verin monster sorunu ortadan kalkmış olacak Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mountain 49 #3 Nisan 11, 2018 tarihinde gönderildi Bu sayı düşme olayı ilk açılışta 5 doğup örnek verecek olursak ilk kestin slottan bitane 2 tane onlar tekrar respawn oluyormu yoksa ilk kesiştenmi başlıyor problem Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BySeLo 1 #4 Nisan 11, 2018 tarihinde gönderildi garip çözümü bulursan yazarsın Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BurakGozet 12 #5 Nisan 11, 2018 tarihinde gönderildi npc thread içinde her npc için state durumuna göre işev gerçekleştiren bir sistem var NPC_LIVE,NPC_STANDING,NPC_MOVING vs.. bunlar içersinde isDead kontrolü var orada eğer npc öldüyse return edilen değer npcnin regtime süresi oluyor thread while içerisinde sürekli UNIXTIME olarak return edilen sürenin dolup dolmadığına bakıyor eğer isDead if inden return edilen rakam UNIXTIME - returnedilen değeri doldurduysa npc setLive oluyor. senin return edilen kisimda regtime için bir trace koyarak kontrol edip unixtime da gönderilen sürenin dolduğunda setlive olup olmadığını kontrol etmen lazım çok detaylı açıklayamadım kusura bakma Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Terry 19 #6 Konu Sahibi Nisan 12, 2018 tarihinde gönderildi Alıntınpc thread içinde her npc için state durumuna göre işev gerçekleştiren bir sistem var NPC_LIVE,NPC_STANDING,NPC_MOVING vs.. bunlar içersinde isDead kontrolü var orada eğer npc öldüyse return edilen değer npcnin regtime süresi oluyor thread while içerisinde sürekli UNIXTIME olarak return edilen sürenin dolup dolmadığına bakıyor eğer isDead if inden return edilen rakam UNIXTIME - returnedilen değeri doldurduysa npc setLive oluyor. senin return edilen kisimda regtime için bir trace koyarak kontrol edip unixtime da gönderilen sürenin dolduğunda setlive olup olmadığını kontrol etmen lazım çok detaylı açıklayamadım kusura bakma Teşekkürler aynen öyle oluyordu, kontrolünü koyarak hatayı düzelttim, sağolasın yorumu yeni gördüm :) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş