Anyone 56 #1 Oluşturuldu: Ağustos 7, 2017 video tamamen komedi amacı ile yapılmamıstır %90 lık gercekligin üstüne %10 komedi eklenmiştir ben video yu hazırlarken cok eglendim umarım izlerken sizde eglenirsiniz:):little_emrah: 7 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #2 Ağustos 7, 2017 tarihinde gönderildi ahahaha fena olmuş ya :D :little_emrah: 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #3 Ağustos 7, 2017 tarihinde gönderildi Bu tür kişilere göz açtırmamak lazım. O malum sitede de yazdım eski paylaşımların ekmeğini yiyorsunuz ama deniz birgün bitecek diye. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #4 Ağustos 7, 2017 tarihinde gönderildi emraha inanan insanlar hala varsa bırakın onlar devam etsinler :) yapıcak bişi yok insanlar o kör gözlerini biraz açıp gerçeklerin farkına varmalı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xterme 177 #5 Ağustos 7, 2017 tarihinde gönderildi öldüm lan gülmekten oy oy oy yaş geldi gozumden eline koluna sağlik valla :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Omerakus 20 #6 Ağustos 7, 2017 tarihinde gönderildi Doğrular hiçbir zaman inkar edilemez :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #7 Ağustos 7, 2017 tarihinde gönderildi :little_emrah: Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
orkan 3 #8 Ağustos 7, 2017 tarihinde gönderildi ahahah VIP VIP :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #9 Ağustos 8, 2017 tarihinde gönderildi hahahah Tamer çok ii oldu valla güldüm içimee eline koluna sağlik :f :f :f Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KOMaster 94 #10 Ağustos 8, 2017 tarihinde gönderildi Çok güzel olmuş 🙂 Ancak bişeyler söylemek isterim bu konularda birincisi Emrah denen velet okuyorsan bu mesajı aldığın 20 - 30 - 40 veya 1000 tl diyelimi, şuan gerizekalı bir velet olduğun için sana kar gibi görünüyor olabilir fakat !!!! gün gelecek seni araştıracak bazı insanlar örnek iş yapmak için veya kız arkadaşın olacak biri araştıracak veya kız verecekken ailesi araştıracak ve ne bok olduğunu görecekler DOLANDIRICI OLDUĞUNU KANITLAYAN TONLARCA DÖKÜMANA ULAŞACAKLAR ozaman ne bok yiyeceksin ? Şimdi sana koymuyordur belki ama muhakkak hayatının bir döneminde bu forumlar bu siteler açık kaldığı sürece yaptıklarına herkes ulaşabilecek ozaman anlayacaksın nasıl bir bok yediğini 🙂 Diğer durum ise buna inanıp para yatıranlar. Azıcık kafası çalışan biri şöyle düşünür birader bu dosyaları satan adamlar belli 1-2 kişi ve istedikleri rakamlar 20 - 30 bin TÜRKLİRASI azıcık kafanız olsa zaten dersiniz ulan 50 tl ile bu dosyaları elde edebilirmiyim çok saçma ? Üçüncü mevzu ise buna neden olan poyrazbilişim ve ekibi malesef bu işi paraya döktü gerçekten birşeyler paylaşılan bir forumu mahvettiler. Eskiden k0-cuce zamanlarında 1299 evet çok basitti bu versiyonlara göre ama bu işlerle ilgilenenen insanlar gerçekten çalışıp bişeyler çıkarıp paylaştılar ben de Nero da Diğer Admin arkadaşlarda Özkan gibi zamanında bu serverların yapılmasında güzelleşmesinde çok çaba gösterdik ve farklı bişeyler yaptık ve paylaştık. O yüzden bu işi yapmak isteyen arkadaşlar bişeyler öğrenmek için doğru yerdesiniz inanın öğrenmeden hiç bişey yapamazsınız en problemsiz dosyayı paylaşsalar burda yinede tonlarca probleminiz olacak. Kısacası ne yapmak istiyorsanız kendiniz yapın ve paylaşın geliştirin ki.. Böyle Emrah gibi veletler başkalarını dolandıramasın. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Splash 1 #11 Ağustos 9, 2017 tarihinde gönderildi oh iyi olmus valla cok güldüm emrah kendini izle izle gül 😄 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YumYumxD 2 #12 Ağustos 17, 2017 tarihinde gönderildi Çok güzel oldu valla gülmekden --------------------------------------BU YORUM YÖNETİCİ TARAFINDAN BU KISIMDAN İTİBAREN EDİTLENMİŞTİRBU YORUMU ATAN LONGTURK YÜZSÜZLÜĞE BAKIN ? :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mrssatanistic 1 #13 Eylül 10, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıÇok güzel olmuş :) Ancak bişeyler söylemek isterim bu konularda birincisi Emrah denen velet okuyorsan bu mesajı aldığın 20 - 30 - 40 veya 1000 tl diyelimi, şuan gerizekalı bir velet olduğun için sana kar gibi görünüyor olabilir fakat !!!! gün gelecek seni araştıracak bazı insanlar örnek iş yapmak için veya kız arkadaşın olacak biri araştıracak veya kız verecekken ailesi araştıracak ve ne bok olduğunu görecekler DOLANDIRICI OLDUĞUNU KANITLAYAN TONLARCA DÖKÜMANA ULAŞACAKLAR ozaman ne bok yiyeceksin ? Şimdi sana koymuyordur belki ama muhakkak hayatının bir döneminde bu forumlar bu siteler açık kaldığı sürece yaptıklarına herkes ulaşabilecek ozaman anlayacaksın nasıl bir bok yediğini :) Diğer durum ise buna inanıp para yatıranlar. Azıcık kafası çalışan biri şöyle düşünür birader bu dosyaları satan adamlar belli 1-2 kişi ve istedikleri rakamlar 20 - 30 bin TÜRKLİRASI azıcık kafanız olsa zaten dersiniz ulan 50 tl ile bu dosyaları elde edebilirmiyim çok saçma ? Üçüncü mevzu ise buna neden olan poyrazbilişim ve ekibi malesef bu işi paraya döktü gerçekten birşeyler paylaşılan bir forumu mahvettiler. Eskiden k0-cuce zamanlarında 1299 evet çok basitti bu versiyonlara göre ama bu işlerle ilgilenenen insanlar gerçekten çalışıp bişeyler çıkarıp paylaştılar ben de Nero da Diğer Admin arkadaşlarda Özkan gibi zamanında bu serverların yapılmasında güzelleşmesinde çok çaba gösterdik ve farklı bişeyler yaptık ve paylaştık. O yüzden bu işi yapmak isteyen arkadaşlar bişeyler öğrenmek için doğru yerdesiniz inanın öğrenmeden hiç bişey yapamazsınız en problemsiz dosyayı paylaşsalar burda yinede tonlarca probleminiz olacak. Kısacası ne yapmak istiyorsanız kendiniz yapın ve paylaşın geliştirin ki.. Böyle Emrah gibi veletler başkalarını dolandıramasın. bu dosyaları kımden alıyorlar v20xx üstünü Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Javee 0 #14 Aralık 28, 2017 tarihinde gönderildi Alt yazı muhteşem olmuş birebir videoyla uyumlu olmuş istemsizce gülesi geliyor insanın.Yapanın eline sağlık. :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş