dodo74100 0 #1 Oluşturuldu: Mart 25, 2018 başlıkta belirttiğim gibi çıkan hileyi fixleyebilen bi anticheat lazım yardımcı olabilcek var mı ? v1299 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forathdor 57 #2 Mart 28, 2018 tarihinde gönderildi POA var diye biliyorum fakat oda SOACS tabanlı bi aralar ACME vardı fakat onlarda geliştirmeyi bıraktı, şuan source ile geliştiren kişilerden başka v1299 piyasasındaki bütün acsler bildiğim kadarı ile soacs tabanlı yazılımlar ama yinede daha iyi bilene sormak lazım @ MOMENTUM gibi. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #3 Mart 28, 2018 tarihinde gönderildi 1298 Soacs maalesef AVCI nın geliştirdiği ko-guard var birde ama sadece Yourko ile anlaşmalı olduğundan başka serverlara güvenlik sağlamıyormuş yıllar önce telefonda öyle demişti.Şu an OldSchoolKO serverınada güvenlik sağlıyor diye biliyorum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OldDeveloper 0 #4 Haziran 6, 2018 tarihinde gönderildi Şuan yoğunluk 2xxx üzerine olduğu için 1299 soacs üzerine yürüyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mrbati11 0 #5 Haziran 9, 2018 tarihinde gönderildi 22xx hile arıyorum satan var mı ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MohamedSuper 3 #6 Temmuz 29, 2018 tarihinde gönderildi ++++++++++ Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
canerX 0 #7 Ocak 16, 2019 tarihinde gönderildi Soacs hala güncel mi? Satışı yapıyor mu. Bıraktı sanki geliştirmeyi. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş