we1982 26 #1 Oluşturuldu: Mart 22, 2018 merhaba 20xx pus kurulumu yapmaya çalışıyorum. resimlerdede görüldüğü gibi. oyun içerisinde login failede hatası alıyorum.. 1-LoadArea.swf dosyasını edit ledim ve değiştirerek Fd klosörünün işerisine attımm.. 2-pus login.index db ye yönlendirdim.. 3-phpmyadminin içersine dosyaları ekledim 4-db ye prusedür ve tabloları ekledim .. ama hala oyun içerisinde [Login failed] Please select the 'confirm' button to retry hata olarak almaktayım... konu hakkında bilgisi olan yardmcı olmasını temenni ediyorum.. Teşekkürler... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #2 Mart 22, 2018 tarihinde gönderildi Alıntımerhaba 20xx pus kurulumu yapmaya çalışıyorum. resimlerdede görüldüğü gibi. oyun içerisinde login failede hatası alıyorum.. 1-LoadArea.swf dosyasını edit ledim ve değiştirerek Fd klosörünün işerisine attımm.. 2-pus login.index db ye yönlendirdim.. 3-phpmyadminin içersine dosyaları ekledim 4-db ye prusedür ve tabloları ekledim .. ama hala oyun içerisinde [Login failed] Please select the 'confirm' button to retry hata olarak almaktayım... konu hakkında bilgisi olan yardmcı olmasını temenni ediyorum.. Teşekkürler... pus ıcerısınde bulunan 1- connect2mysql ayarını yaptınmı 2- pus/login ıcındekı ayar.php ayarını kontrol edermısın 3- odbc ekleme yapmamıs olabılırsın Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
enaz0369 32 #3 Mart 22, 2018 tarihinde gönderildi 127.0.0.1/Pus/mall_login_proc.php yap tarayıcında çıkan hatayı yaz buraya büyük ihtimal odbc ve sql deki ayarları yapamadın Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
we1982 26 #4 Konu Sahibi Mart 22, 2018 tarihinde gönderildi 127.0.0.1/Pus/mall_login_proc.php 00 MMALL_KNIGHT 1000 0 mg 0 knight bu gelmekete-- mesaja ek olarak --sağlam bir 21xx pus paylaşımı yapan yokmudur .. dosyalar sağlam olsada uğraşsak gam yemiyeceğim.... Düzgün bir paylaşım yok... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
enaz0369 32 #5 Mart 22, 2018 tarihinde gönderildi madamali98m skype ekle çözeriz sorununu Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş