KoHesap 2 #1 Oluşturuldu: Mart 19, 2018 Merhaba arkadaşlar, aspx panel kurarken bir çok hata ile karşılaştım tek tek google dan çöze çöze gitsemde bu sorunu çözemedim. Yardımcı olur musunuz? Hata ekranı: https://i.hizliresim.com/lODPdl.png Kullandığım panel: https://www.kodevelopers.com/web-dosyasi-paylasimlari/1275-v21xx-20xx-19xxbianko-panel-aspx.html Kullandığım DB version 2083 SQL 2014 SQL de kullanıcı oluşturup db ye bağladım bu kullanıcı adı şifresini web.config e yazdım. Şimdiden teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Mart 19, 2018 tarihinde gönderildi @ KoHesapAspx Paketini yüklü mü ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KoHesap 2 #3 Konu Sahibi Mart 19, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı@ KoHesap Aspx Paketini yüklü mü ? başkan yaptığım işlemleri söyleyim. 1) IIS kurdum oradan oto seçililer harici asp.net asp vb seçenekleri de seçtim IIS 6.0 ı da seçtim 2) Kurulum tamamlandıktan sonra C de inetpub içine ASPX_Panel klasörü oluşturup içine panel dosyalarını attım. 3) IIS de Add Web Site diyip ASPX_Panel e bağladım Application Pool da oto ASPX_Panel oldu. Portu 80 yapıp kaydettim. Dosyalar bağlandı. 4) SQL den yeni kullanıcı açıp db ye bağladım. 5) kullanıcı bilgilerini web.config e yazdım. Sonuç bu başka işlem yapmadım :S Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #4 Mart 19, 2018 tarihinde gönderildi @ KoHesapweb.config buraya atabilir misi CODE Ekle. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KoHesap 2 #5 Konu Sahibi Mart 19, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı@ KoHesap web.config buraya atabilir misi CODE Ekle. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #6 Mart 20, 2018 tarihinde gönderildi Bu sorunla bende karşılaşıyorum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #7 Mart 20, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba , deneme yapmak adına panelin tasarımını alıp 0dan kodlamaya başladım.bittiği zaman forumda paylaşıcağım 1-2 güne gelir. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KoHesap 2 #8 Konu Sahibi Mart 21, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıMerhaba , deneme yapmak adına panelin tasarımını alıp 0dan kodlamaya başladım. bittiği zaman forumda paylaşıcağım 1-2 güne gelir. Valla usta çok makbule geçer çok dua alırsın :) 20xx versiyonlarda phpler çalışmaz dedi sunucu aldığım yer aspx deneyim dedim oda olmadı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KoHesap 2 #9 Konu Sahibi Mart 23, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıMerhaba , deneme yapmak adına panelin tasarımını alıp 0dan kodlamaya başladım. bittiği zaman forumda paylaşıcağım 1-2 güne gelir. Başkan sadece web.config dosyanı olduğu gibi rarlayıp atar mısın bende sanırsam bozuk olan dosya o IIS de herhangi bir işlem yapılmıyor çünkü sıkıntılı dosya Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş