Forathdor 57 #1 Oluşturuldu: Mart 17, 2018 Beyler elimde bir adet soacs varda onun KnightOnLine.exe'sinin kırılması lazım yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı veya nasıl kıracağımızı gösterebilecek? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
dodo74100 0 #2 Mart 17, 2018 tarihinde gönderildi aynen banada lazım kırılması gerekli Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #3 Mart 19, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıBeyler elimde bir adet soacs varda onun KnightOnLine.exe'sinin kırılması lazım yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı veya nasıl kıracağımızı gösterebilecek? Soacs v kaç pak0.pak mı? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forathdor 57 #4 Konu Sahibi Mart 20, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıSoacs v kaç pak0.pak mı? Aynen hocam Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #5 Mart 20, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıAynen hocam Daha önce biraz uğraşmıştım exe kırmakla alakası olabilir ama ebenezer.exe sabit ip consolları var onları değiştirmek istiyor mesela soacs v45 satın aldın adam bir ip üzerinden onu sabitleme yapıyor aynı şekilde KnightOnline.exe gömüyor yani hem KnightOnline.exe hem Ebenezer.exe ip ayarlaması yapman lazım onuda tam olarak bilmiyorum ama bu şekilde yapıldını biliyorum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MohamedSuper 3 #6 Temmuz 29, 2018 tarihinde gönderildi Thx Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş