zodiak 0 #1 Oluşturuldu: Ağustos 4, 2017 Arkadaşlar 19xx fileslarda pach attırmak istediğimde resmini eklediğim hatayı alıyorum. hata hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #2 Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi httpye bağlaman gerekli ftpye değil Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
zodiak 0 #3 Konu Sahibi Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi Anlıyamadım arkadaşım biraz açarmısınloginserver.ini içerisindeki kayıt şu şekilde[DOWNLOAD]PATH=/URL=85.61.113.55burda bişeymi değiştirmem gerekiyorserver.ini de aşağıdaki gibi[Server]Count=1IP0=85.61.113.55 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 443 #4 Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi @ zodiakappserv kurr..www/Patch Klöasr oluştur .zip patch oraya at.Login.ini dekibunu ekle[DOWNLOAD]PATH=/PatchURL=85.61.113.55Sorunlu çözülmüş olur. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
zodiak 0 #5 Konu Sahibi Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi ilgilendiğin için teşekür ederimben asp.net kullandığım için ISS kuruluama dediğini yaptımwwwroot default klasörün altınapatch klasörü açıp pach'i içine koydum ve ini'yi yazdığınız gibi düzenledimfakat aynı hatayı aldım yine Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Anyone 56 #6 Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi www dosyasının icersine Patch diye bi klasor ac o klasır un icinede patch lerini zip olarak tasıini icersinde[DOWNLOAD]PATH=/Patch --- patch cekecegi yeri bu sekilde belirtURL='ip adresi' sw rın ip adresi ni buraya yazbu bolumleri boyle doldur sorunun kalmaz Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
zodiak 0 #7 Konu Sahibi Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi yukarıda da yazdığım gibiiss kuruluiss için başka bi yöntemmi var acabaolmadı yine aynı hatayı aldım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 443 #8 Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi @ zodiak ISS Kapat kardeşim.. appserv kur.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 443 #9 Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi Yapamıyorsa skype ekle [email protected]@ zodiak Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
zodiak 0 #10 Konu Sahibi Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi ııs kapatamam panel asp ile yazılıyor ondan ııs ile çözüm bulmam lazım ilgilendiğin için teşekürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 443 #11 Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi o zaman çözüm bulamazsı zor.. tek appserv kullanıyor bilgim yok.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 443 #12 Eylül 2, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıArkadaşlar 19xx fileslarda pach attırmak istediğimde resmini eklediğim hatayı alıyorum. hata hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Appserv 'e 80 portunu ver zaten default olarak gelecektir. asp zaten 443 port kullanıyor.benim bildiğim kadarıyla forumlarda sourcede asp den çektirmek istiyorsan ayrıca kod düzenliceksin. sourcede defaul olarak 80 portunu çektirmişlerdir. ayrıca illa asp yapacam diyorsan source düzenlemesi yapacaksın. veya aspye 80 portu ekleyeceksin. 80 portu ekleyemem diyorsan . source üzerinden gerekli kodlamayı yaptıktan sonra. ftp adresi oluşman gerekiyor iis den. direk okumaz öyle. hem asp hem appserv kullanabilirsin bir zararı yoktur. appserv iis'yi engellemez. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #13 Ekim 14, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıhttpye bağlaman gerekli ftpye değil Yanlışın var. Bu iş için kullanılması gereken protokol FTP, HTTP değil. Arkadaşın FileZilla Server kurması gerekiyormuş sadece. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş