YowZa 32 #1 Oluşturuldu: Mart 7, 2018 Nocturne OnLine Beta Serveri! 7 Mart saat 19:00 da ONLİNE! Özlediğiniz Knight Online deneyimi sizlerle! 10 yıl öncesinde aldığımız ve damaklarımızda kalan o Fire drake önceki Knight online zevkini tekrar yaşamak isteyen herkesi bu nostaji serverimize bekliyoruz. Sürekli okuyorum 90 yıllık vps ücreti şimdiden ödendi falan diye. Yalanla işimiz yok beyler 6 aylık VDS aldım zaten 15 gündür de problemleri çözmekle uğraşıyorum. Sonunda halledildi ve sizlerin kullanımına açma kararı aldık. Tahminimce serverin 2000-3000 kişilik kapasitesi var. 83 levele ulaşmak için 3-4 saat parti kurup veya tek başınıza exp kasmanız gerekmektedir slotlar boş kalmasın :) Serverimizi sizlere sorunsuz bir şekilde açmak istediğimizden dolayı önce 1 haftalık bir beta serveri açmaya karar verdik. Merak etmeyin beta serveri daha eğlenceli olacaktır :) * KRALLIK BOŞTA *DRAGON,NAZİ, SEMBOLLERİN HEPSİ BOŞTA * DELOS (CSW) BOŞTA * İLK 5 CLAN BOŞTA Not : Oyuna girebilmek için panelimizde bulunan Client'i indirmelisiniz. *Clan bayrakları 2 ırkın ilk 5 clanını otomatik olarak sıralar. *DD Dropları Maradon Kecon Bandicot *İSİLON Eklidir. *Server Kalıcı olup kesinlikle kapanma riski yoktur. *Tüm Sheller Trol Türlerinden +5 Olrak Düşmekte *Ewil Wizarddan Hight Class Silahlar Çıkmakta *UTC itemleri Bosslardan +3 Çıkmaktadır. *Tüm(BOSS LARDAN) Takılar +1 Olarak Düşmekte *Cz Arkası Tüm Moblardan Unig İtemler Silahlar Takılar Düşmekte. Server detayları: [Server] Count=1 IP0=213.238.172.52 [Version] Files=1299 [IncludeExe] Last=1299 Server IP: 213.238.172.52 Lütfen panelden Client indiriniz. İletişim için: Facebook/NocturneOnline 07:03:2018 - 19:00 da ONLİNE! Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
WooX 5 #2 Mart 8, 2018 tarihinde gönderildi Hemen gelip deneyelim :) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #3 Mart 19, 2018 tarihinde gönderildi userler bol bol diyoruz... ne güzel hayırlısı olsun. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş