spykids 6 #1 Oluşturuldu: Ağustos 3, 2017 Oyun içersinde kar yagdırmak için fonksiyon hazırladım cliente aşağıdaki paketi gönderiyorum yagmur kar yagmıyor sadece yaprak yağıyor böyle istemiyorum. buradaki videoda 21xx de kar yagıdını görebilirsiniz bunu hangi paketle saglarız yardımlarınız icin teşşekürler 14 WIZ_WEATHER 02 WEATHER_RAIN 64 00 (100) Yogunluk Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #2 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi uint16 YagisYogunlugu = myrand(0, 100); // 1 ile 100 arasından alır sen istediğine göre yapabilirsinPacket Hava(WIZ_WEATHER,uint8(WEATHER_SNOW));Hava Send(&Hava);Bu şekil deneyebilirsin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
spykids 6 #3 Konu Sahibi Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıuint16 YagisYogunlugu = myrand(0, 100); // 1 ile 100 arasından alır sen istediğine göre yapabilirsin Packet Hava(WIZ_WEATHER,uint8(WEATHER_SNOW)); Hava Send(&Hava); Bu şekil deneyebilirsin bu sekilde denediğimi ve olmadığını söyledim bence pakette birazcık daha farklılık var bulan varsa yardımcı olabilirmi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EveryBodyFool 199 #4 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi 1068 client kaynak kodlarında aşağıdaki fonksiyonu arat değerleri bunun üzerinden görebilirsin. Mantığınıdavoid CN3SkyMng::SetWeather(eSKY_WEATHER eWeather, int iPercentage)Bu arada şuanki exeyi inceledim şöyle bir şey yapmışlar sen ne kadar weather packeti atarsan atZone 31, 87, 75, 61, 62, 63 ,64, 85 ve 35 zonesinde type 1 veriyor serverdan geleni görmezden geliyor. Zone 66 ise 7 veriyor 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş