BORNTOKILL 142 #1 Oluşturuldu: Mart 5, 2018 Arkadaşlar S.a herkese bütün premium prosedürlerini okuttum sorun yok ama bir tek sorun yaratıyor sebebini bilen varsa yazarsa sevinirim teşekkürler.HATA KODU:Msg 213, Level 16, State 1, Procedure ADD_PREM_USER, Line 12Column name or number of supplied values does not match table definition.https://i.hizliresim.com/Vr8gYV.png Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ShamarDF 2 #2 Mart 5, 2018 tarihinde gönderildi işaretli bölgede f5 yapıyorsan hata verir boşluk tıkla öyle f5 basmayı denedinmi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #3 Konu Sahibi Mart 5, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıişaretli bölgede f5 yapıyorsan hata verir boşluk tıkla öyle f5 basmayı denedinmi Yok onu kasti olarak göstermek amaçlı işaretledim sorunum bu gibisinden yada bundan dolayı. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 443 #4 Mart 5, 2018 tarihinde gönderildi PREMIUM_SERVICE Stun daki bak ntype smallint ve ndays smillint ntype ve ndays smillint yap düzelir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #5 Konu Sahibi Mart 5, 2018 tarihinde gönderildi PREMIUM_SERVICE tablosu yokmuş yeni fark ettim Sorry iyi forumlar :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 443 #6 Mart 5, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıPREMIUM_SERVICE tablosu yokmuş yeni fark ettim Sorry iyi forumlar :D Ö.degil ve Gözlük varsa all hemen :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #7 Konu Sahibi Mart 5, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıÖ.degil ve Gözlük varsa all hemen :) Ciddi anlamda da Pc başında gözlük takıyorum yoruluyor insanın beyni Emre :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 443 #8 Mart 5, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıCiddi anlamda da Pc başında gözlük takıyorum yoruluyor insanın beyni Emre :D Gıyamam sana.. :) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ShamarDF 2 #9 Mart 5, 2018 tarihinde gönderildi dürbün şart :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş