4Maestro 8 #1 Oluşturuldu: Şubat 27, 2018 @ TheChucky Bi Yardim Edebilirmisin rica Etsem. Gördüm Çözülen Konular ' Da Yardımcı olmuşsun Yazdigin Şekilde Uğraştim Baya ama Kaldıramadım :/ Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #2 Şubat 27, 2018 tarihinde gönderildi Rescude Sid, worm kesme görevinden mi bahsediyorsun?-- mesaja ek olarak --İçeriği biraz daha aydınlatıcı olarak düzenlersen herkes yardımcı olur. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #3 Şubat 27, 2018 tarihinde gönderildi Ne yapmak istedigini acikca yazsan konuya daha cabuk yanit alirsin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TheChucky 22 #4 Şubat 27, 2018 tarihinde gönderildi Arkadaşların dediği gibi sorunu detaylıca aktarabilirsen yardımcı olmaya çalışalım. Ek olarak: Tahmin ettiğim sorunsa elinde eğer kaynak kodların mevcutsa aşağıdaki kod Seed görevini başlatan koddur. // Start the Seed quest if it doesn't already exist. if (pUser->V3_CheckExistEvent(STARTER_SEED_QUEST, 0)) pUser->V3_QuestEvent(STARTER_SEED_QUEST, 1); Aynı sayfada buna benzer görev başlatan satırları kontrol etmeni öneririm. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
4Maestro 8 #5 Konu Sahibi Şubat 28, 2018 tarihinde gönderildi https://i.hizliresim.com/LOWq6a.jpgBu Görev Bir Deniyim-- mesaja ek olarak --AlıntıArkadaşların dediği gibi sorunu detaylıca aktarabilirsen yardımcı olmaya çalışalım. Ek olarak: Tahmin ettiğim sorunsa elinde eğer kaynak kodların mevcutsa aşağıdaki kod Seed görevini başlatan koddur. // Start the Seed quest if it doesn't already exist. if (pUser->V3_CheckExistEvent(STARTER_SEED_QUEST, 0)) pUser->V3_QuestEvent(STARTER_SEED_QUEST, 1); Aynı sayfada buna benzer görev başlatan satırları kontrol etmeni öneririm. baba Dedigin Kodları DbAgent.cpp nin icinden kaldırıdm ama gene geldi görev :/ Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TheChucky 22 #6 Şubat 28, 2018 tarihinde gönderildi https://i.hizliresim.com/LOWq6a.jpg Bu Görev Bir Deniyim -- mesaja ek olarak -- baba Dedigin Kodları DbAgent.cpp nin icinden kaldırıdm ama gene geldi görev :/ Doğrudur neyi kaldırdığını atabilir misin? Ayrıca kaldırdıktan sonra projeni derlediğinde bu işlem yeni oluşturacağın karakterlerde etkili olacaktır. Eski karakterler için veritabanından düzenleme yapman gerekiyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
4Maestro 8 #7 Konu Sahibi Şubat 28, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıDoğrudur neyi kaldırdığını atabilir misin? Ayrıca kaldırdıktan sonra projeni derlediğinde bu işlem yeni oluşturacağın karakterlerde etkili olacaktır. Eski karakterler için veritabanından düzenleme yapman gerekiyor. Tamamdir baba Deniyorum. Tekrar // Start the Seed quest if it doesn't already exist. if (pUser->V3_CheckExistEvent(STARTER_SEED_QUEST, 0)) pUser->V3_QuestEvent(STARTER_SEED_QUEST, 1); bunu kaldırdım. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TheChucky 22 #8 Şubat 28, 2018 tarihinde gönderildi Tamamdir baba Deniyorum. Tekrar // Start the Seed quest if it doesn't already exist. if (pUser->V3_CheckExistEvent(STARTER_SEED_QUEST, 0)) pUser->V3_QuestEvent(STARTER_SEED_QUEST, 1); bunu kaldırdım. Kaldırdığın seed görevi bunun dışında bu şekilde kod satırı yok mu? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
4Maestro 8 #9 Konu Sahibi Şubat 28, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıKaldırdığın seed görevi bunun dışında bu şekilde kod satırı yok mu?Alıntı// Pet görevini yollar :^3 (***) if (pUser->V3_CheckExistEvent(PET_QUEST, 0)) pUser->V3_QuestEvent(PET_QUEST, 1);bu var bide baba-- mesaja ek olarak --Değerlii Yorumlariniz için teşekkür Ederim @ TheChucky Seed Ve Pet Görevini kaldırdım sorun çözüldü teşekkür ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TheChucky 22 #10 Şubat 28, 2018 tarihinde gönderildi bu var bide baba -- mesaja ek olarak -- Değerlii Yorumlariniz için teşekkür Ederim @ TheChucky Seed Ve Pet Görevini kaldırdım sorun çözüldü teşekkür ederim Seed görevini tekrar eklemek isteyebilirsin. Sonuçta eklenmezse karakterlerde seed görevi bitirilemeyecek ve bağlantılı bir kaç görevi yapamayabilirler. Rica ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş