YNG 55 #1 Oluşturuldu: Temmuz 29, 2017 Selam Öncelikle geliştirdiğim 1534 projemde event system gectimde BDW system hakkında bilgiler lazım yöneticiler ve diğer oyuncuları bilgiler paylasırsa makbule gecer şimdiden teşekkürler.. Monument system nasıl Acılmadan Önce Notice Gecermi vb.. bilgiler. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #2 Temmuz 29, 2017 tarihinde gönderildi Yerinde olsam 1534 yerine daha üst versiyonlara yönelirim. 15xx exeler sorunlu bazı mantık hataları var skillerde felan. FD'den sonra sistemi tam oturtamamışlar ileriki versiyonlar da daha düzgün.Bdw lufer ve emc de kalluğa da ki npc lerden giriliyor. Girilmeden önce saati gelince alttan notice geçiyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #3 Ekim 14, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıYerinde olsam 1534 yerine daha üst versiyonlara yönelirim. 15xx exeler sorunlu bazı mantık hataları var skillerde felan. FD'den sonra sistemi tam oturtamamışlar ileriki versiyonlar da daha düzgün. Bdw lufer ve emc de kalluğa da ki npc lerden giriliyor. Girilmeden önce saati gelince alttan notice geçiyor. 1534 sürümü ile uğraşıyorum, şimdiye kadar exede mantık hatası ile karşılaşmadım. Bana kalırsa oyunun en güzel sürümü de bu. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş