xterme 177 #1 Oluşturuldu: Temmuz 29, 2017 merhaba arkadaslar jop change icin ornek gostercem procedureesiz soacs ile gelen bi ozelik oldunu belirteyim log coupon ile yapilan bazen zaman zaman sorun cikariyor cevirmiyor bu evt kod ile soacs destekliyorsa direk online jop change veya nation change yapar bu sistemi cogu kisi bilmedi icin paylasiyorumkodlari tanima basliyalim artik. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xterme 177 #2 Konu Sahibi Temmuz 29, 2017 tarihinde gönderildi Buyuk harfla yazdim ama neden geri kucuk oluyor harfler konu acarken ? mobilden yazdim ondanmi acaba. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hoobstank 19 #3 Temmuz 29, 2017 tarihinde gönderildi Sağolasın güzel paylaşım, prosedürle olanı baya uğraştırmıştı bunuda bi inceleyelim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
secvision 7 #4 Temmuz 29, 2017 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
orkan 3 #5 Temmuz 29, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #6 Temmuz 29, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler bi bakalım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TyC 7 #7 Temmuz 29, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
LostMan 37 #8 Temmuz 29, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler inceleyelim güzel kısaltılmış sorunsuz çalışıyorsa iyi oyun içi tek sorun master olayı prosedürlü halinde ekli değildi yani master acıksa job değişimden acık olarak gelmesi kapalıysa kapalı gelmesi gerekiyor öbür türlü oyun acıgı olabiliyor. Kimisi bunu değiştirmiyor oyuncu zaten kc vermiş diyor masteri böyle açabilir diye düşünüyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xterme 177 #9 Konu Sahibi Temmuz 29, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı teşekkürler inceleyelim güzel kısaltılmış sorunsuz çalışıyorsa iyi oyun içi tek sorun master olayı prosedürlü halinde ekli değildi yani master acıksa job değişimden acık olarak gelmesi kapalıysa kapalı gelmesi gerekiyor öbür türlü oyun acıgı olabiliyor. Kimisi bunu değiştirmiyor oyuncu zaten kc vermiş diyor masteri böyle açabilir diye düşünüyor Bu direk sorunsuz kardesim ama her soacs desteklemiyor bunu onu biliyorum bu pat diye direk ceviriyor sorunsuz masterliysen masterli mastersiz ise mastersiz olarak Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
LostMan 37 #10 Temmuz 29, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Bu direk sorunsuz kardesim ama her soacs desteklemiyor bunu onu biliyorum bu pat diye direk ceviriyor sorunsuz masterliysen masterli mastersiz ise mastersiz olarak o zmn güzelmiş osmanx içinde ekli olsada herkese eksik verdiğinden kimse güncel soacsta ne oldugunu bilmiyor 😄 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hakanguler 0 #11 Temmuz 29, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürlre Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CHROME 194 #12 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
elm412 1 #13 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi tyyyyyyyyyyyy Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hasanali 1 #14 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi Merak ettim bakim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bluemansiiz 12 #15 Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BurakGozet 12 #16 Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler dostum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bakara19 4 #17 Ağustos 15, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler emeğine sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
suatcanipekci 4 #18 Ağustos 15, 2017 tarihinde gönderildi Sağolasın hocam deneyelim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
NapalBajii 0 #19 Ağustos 16, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
symbol54 11 #20 Ağustos 29, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler[1298] SOACS için JOB Change Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
storbilisim 0 #21 Eylül 12, 2017 tarihinde gönderildi tsklerrrr Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
featmen 6 #22 Eylül 14, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #23 Eylül 14, 2017 tarihinde gönderildi En son güncel sürümde çalışıyor sadece :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ByMmT 1 #24 Eylül 23, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
texsas10 39 #25 Eylül 23, 2017 tarihinde gönderildi Paylasım ıcın tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş