Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
Tanıtımcı

FarMyko | V.1299 | EFSANE BAŞLIYOR | 1000 TL ÖDÜLLÜ CSW

Önerilen Mesajlar

[KAYNAK="FarmMyko, post: 18727966, member: 407298"]

Lbab71.png



qGYG2D.png



rOQOBM.png
WEB SITE BUTTON — Postimage.org facebook — Postimage.org

LAZ7bo.gif
0nljgL.gif
vJ9NOm.png

Seal/Unseal (Item Kilitleme) : Web Sayfamıza giriş yaparak Item kilitleme şifrenizi belirledikten sonra ücretsiz bir şekilde itemlerinizi kilitleyebilir karakterinizi güvence altına alabilirsiniz.

Chaos Stone : Cz Bowl ortasında bulunan bu Boss ağacı kesildiğinde etrafına 5 adet serverda bulunan boslardan atmaktadır bu bosların drop oranları diğer bosslara göre %5 daha az olacaktır ve Cz bowlda bulunan bu Boss Ağacı kesildikten 1 Saat Sonra yine aynı yerde resspawn olacaktır kesildiğinde Bossları random yani rastgele atar.

Karakterler hakkında bilgi : Oyun içerisinde kullanılan Mage, Rogue , Mage ,ve Warrior karakterler orjinal şekilde dengelenmiş tüm oyucularımızın her karakterden zevk alması amacı ile atak ve defansları ayarlanmıştır.

Başlangıçta sizleri neler beklemektedir ?
Server balangıcında her karakterin Mesleğine ait başlangıç silahları , 10 Adet Holy Water Potion ve 50.000 Coins sizleri beklemektedir.

Job Change ve Name Change : Job ve Name Change yani isim değiştirmek KC karşığında olacaktır.

Irk Değişimi : Irk değişimi için her karakter oluşturulduğunda bedava ırk değiştirebilmek için 3 hakka sahiptir karakterler bu 3 hakkını doldurduktan sonra sistem sizden cüzzi miktarda kc puani isteyecektir burdaki sınırlamadaki amacımız oyunda sürekli BOSS , Ve çeşitli event sebeplerinden dolayı ırk değiştirip oyunun dengesinin bozulmasını engellemektir.

Drop Hakkında : Oyun içerisinde dengeyi ve oyunun sürekliliğini sağlamak adına drop oranlarımız büyük bir titizlikle tek tek en baştan ayarlanmıştır.Web sitemiz üzerinden drop araması yapabilirsiniz.

Level Sınırı : 70 (Level sınırı ilk etapta maksimum 62 LVL Olacaktır. ilerleyen günlerde oyunun düzeni ve dengesine göre lvl sınırlarını 65 ve 70 LVL Sınırı takip edecektir.)
YO0EzA.png
EN YAKIN ZAMANDA EKLENECEKTİR.

0Gdpvo.png
pG1N7q.png

vJ9N0p.png
★Border Defance War
★Collection Race Event
★Forgetten Temple Event
★Bi-frost
★Castle Siege War
★Lunar War
★GM Kil Event
★PM Event
★Santa Event
★Pazar Event
★Ardream Event
★Death Mach
★Juraid Mountain (İlerleyen süreçte aktif edilecektir)
★Online Kal Ödül Kazan
★Last Man

NOT : FarMyKo ekibi olarak sizlerin keyifli ve eğlenceli bir vakit geçirebilmeniz için en iyi hizmeti vereceğiz.Siz değerli userlerimizin fikirleri ve görüşleri bizler için değerlidir.Aklınıza gelen mantıklı fikirleri ve eventleri konu altına yorum atarak bizlere iletebilirsiniz.
76k6Ev.png
gO5Oz2.png

NOT: Konumuz Hergün Güncellenecektir.[/KAYNAK]

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...