symbol54 11 #1 Oluşturuldu: Temmuz 21, 2017 Merhabalar. Monster hızlarının source olarak değilde k_npc ve k_monster daki tüm npc ile monsterların m_sSpeed değerleri lazım. 600 yapınca hepsi ortalama hızda gidiyor. 1400 yapınca hepsi çok hızlı gidiyor. 600den aşağı yapınca hepsi baya yavaş gidiyor. hepsinin kendine özel hızları olduğunu düşünüyorum. atıyorum worm 600 m_sspeed iken troll 800 olmalı gibi. çünkü worm ile troll aynı hızlarda gidecek yaratıklar değiller. bilen varsa paylaşabilir mi acaba? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #2 Temmuz 21, 2017 tarihinde gönderildi Source'da sorun yoksa ortalama bi değer vererek normal hızlarında davranmasını sağlayabilirsin. 1000 yeterli olur diye düşünüyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Seris 6 #3 Temmuz 21, 2017 tarihinde gönderildi Srcden kaynaklı değerleri tanitman gerekiyor eve geçeyim atarım sana ama bende de tam fix değil yani arada yine ucuyorlar 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YNG 55 #4 Temmuz 21, 2017 tarihinde gönderildi Sende Boyutuna Göre Ayarla Örn: update k_npc set m_sSpeed = sSize ama yine sölüyorum kesin çözüm değildir.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
symbol54 11 #5 Konu Sahibi Temmuz 21, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Sende Boyutuna Göre Ayarla Örn: update k_npc set m_sSpeed = sSize ama yine sölüyorum kesin çözüm değildir.. volkan reis bunu pcme bağlanıp yapmıştın çok aşırı yavaşlamışlardı söylemiştim sana. monster büyüklüğüne göre değilde başka şeye göre ayarlama yapılmalı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
symbol54 11 #6 Konu Sahibi Temmuz 21, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Srcden kaynaklı değerleri tanitman gerekiyor eve geçeyim atarım sana ama bende de tam fix değil yani arada yine ucuyorlar 🙂 cevap bekliyorum eve geçince 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #7 Eylül 1, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Merhabalar. Monster hızlarının source olarak değilde k_npc ve k_monster daki tüm npc ile monsterların m_sSpeed değerleri lazım. 600 yapınca hepsi ortalama hızda gidiyor. 1400 yapınca hepsi çok hızlı gidiyor. 600den aşağı yapınca hepsi baya yavaş gidiyor. hepsinin kendine özel hızları olduğunu düşünüyorum. atıyorum worm 600 m_sspeed iken troll 800 olmalı gibi. çünkü worm ile troll aynı hızlarda gidecek yaratıklar değiller. bilen varsa paylaşabilir mi acaba? m_sSpeed bu stun hala kullanılıyor mu ya. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
symbol54 11 #8 Konu Sahibi Eylül 1, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı m_sSpeed bu stun hala kullanılıyor mu ya. evet malesef Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
NieDieBu 4 #9 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi benımde söyle bi sorum var monster in tekine attak yapınca 10 metre uzaktakı monsterde cok hızlı sekılde geliyor bu sorunu nasıl cözebiliriz ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş