MOMENTUM 334 #1 Oluşturuldu: Temmuz 19, 2017 s.a arkadaşlar oyun içindeki evt procedür bağlantısını nasıl yapacağız yani benim amacım oyun içi job ve nation change yapmak ama evt procedür bağlantılarını bilmiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YunusKilinc 45 #2 Ağustos 28, 2017 tarihinde gönderildi Bildigim kadarıyla değil Evt sistemde oyun içi bunu piyasadaki orjinal dosyalarla yapamazsin yapman icin ekstradan dll veya servera asm patch ile yazman gerekiyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OCB 6 #3 Ağustos 28, 2017 tarihinde gönderildi Create procedure [dbo].[UPDATE_COUPON_EVENT] @strAccountID char(21), @strCharId char(21), @null char(21), @Type smallint, @Control int AS IF @Type = 1 BEGIN senin kodun end evt koduda E LOG_COUPON_ITEM typenumarası 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
koray10 6 #4 Ağustos 29, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş