kasim20 0 #1 Oluşturuldu: Ocak 2, 2018 Beyler Dropları ayarlıyorum %sini ayarlıyorum mesela %80 yapıyorum çıkma şansını ama 1 tane bile atmıyor o itemden sorun nedir yardımcı olabilecek var mı şimdiden teşekkür ediyorum... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Fugal 6 #2 Ocak 2, 2018 tarihinde gönderildi Hangi itemi ayarliyosun manuel olarak mi yoksa editörle mi yapıyorsun Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kasim20 0 #3 Konu Sahibi Ocak 2, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıHangi itemi ayarliyosun manuel olarak mi yoksa editörle mi yapıyorsun editörle yaptım olmadıgını görünce manuel kontrol ettim ama editörde sıkıntı yok düzgün herşey ama drop atmıyor anlamadım ben... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Fugal 6 #4 Ocak 2, 2018 tarihinde gönderildi hangi editör kullandın Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kasim20 0 #5 Konu Sahibi Ocak 2, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıhangi editör kullandın avcı editör Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Fugal 6 #6 Ocak 2, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıavcı editör avcı editörde ilk kutucuğa değil de en sondaki 5. kutucuğa itemi koyup denedin mi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #7 Ocak 3, 2018 tarihinde gönderildi @ kasim20ilk olarak kontrol etselect* from k_monster_item where sindex in(select sSid from k_monster where strname = 'worm')burada kontrol etmen gereken %80 girdim diyorsun 80 * 100 = 8000 olmalı, ayrıca item id yi görebilmen lazım.eğer bunlarda sıkıntı yoksa ve bahsettiğin item grup kısmına eklenmiş mi eklenmemiş mi kontrol et, (nereye eklediğini bilmiyorum ben o yüzden öneriyorum)bunu da sırasıyla yapman lazımselect* from make_item_group where iitemgroupnum in (select [iitem01] from k_monster_item where sindex in(select ssid from k_monster where strname = 'worm'))eğer burdada bir problem görmezsen bahsettiğin itemin clientinde sorunsuz ekli olduguna emin olman lazımayrıca grup kısmına eklemediysen itemi, k_monster_item tablosunda aynı yaratık için birden fazla satır eklenmiş olabilir, bunu desteklemiyordu diye hatırlıyorum. önce sen bunu kontrol et büyük ihtimal problemin budur. 4 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş