Mamico 2 #1 Oluşturuldu: Ocak 2, 2018 herkese iyi forumlar arkadaslar ai server ile gameserver arasında kopma oluyor sürekli bu konunun sebebi ne olabilir. NOT : Zonelerdeki gereksiz yaratıkları kaldırdıktan sonra karşılaştım bununla Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CHROME 194 #2 Ocak 2, 2018 tarihinde gönderildi 1299 versionunda k_monster veya k_npc deki bir mob yada npcyi silip k_npcposta onların koordinatlarını bırakırsan böyle hata veriyordu. ama senin versionunda sorun bu mudur bilemiyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mamico 2 #3 Konu Sahibi Ocak 2, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı1299 versionunda k_monster veya k_npc deki bir mob yada npcyi silip k_npcposta onların koordinatlarını bırakırsan böyle hata veriyordu. ama senin versionunda sorun bu mudur bilemiyorum. versiyon 2083 hocam muhtemelen yaratıkları sildiğimiz için oluştu ama nasıl çözebilirim bılmıyorum bakalım yardımcı olabilecek birileri vardır Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
we1982 26 #4 Ocak 2, 2018 tarihinde gönderildi silmeden önce çalışıyorsa database'yi yeniden yükle derim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mamico 2 #5 Konu Sahibi Ocak 2, 2018 tarihinde gönderildi Hocam çözmek için çabalıyıcam çözülmezse yedeğini aldım zaten Db nin yinede teşekkür ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #6 Ocak 2, 2018 tarihinde gönderildi Zaten kendin yazmışsın sorunun kaynağını. Sorunsuz çalışan yedeği tekrar at yapmak istediğin işlemi kontrol et tekrar dene. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #7 Ocak 2, 2018 tarihinde gönderildi @ sem123 Socket kopması var Shared kontrol eder misi rica etsem..Burası Sıkındı yer.Baska src bakabilirsi ordan alıp deneyebilirsi.sharedKod:SocketMgr.cppSocketWin32.cppSocket.cppKOSocket.cpp Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mamico 2 #8 Konu Sahibi Ocak 3, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler emre şimdi işteyim akşam kontrol edip sana döneceğim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mamico 2 #9 Konu Sahibi Ocak 5, 2018 tarihinde gönderildi yaratık silme ile alakalı değilmiş db nın ılk hali ile de denedim kusura bakmayın ilgilenemedim konuyla socket ile alakalı sorun eğer çözersem paylaşacagım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
we1982 26 #10 Mart 6, 2018 tarihinde gönderildi selam çözüm bulabildinmi konuya Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
we1982 26 #11 Mart 7, 2018 tarihinde gönderildi selam sorunu hala çözemediysen gameserve içindeki ai server portunu local port olarak ayarlar çözümü sağlarısın...[AI_SERVER]IP=192.168.1.101 // kullanılan bilgisayarın local adresi...PORT=10020 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mamico 2 #12 Konu Sahibi Ağustos 27, 2018 tarihinde gönderildi teşekkür ederim sorun çözüldü arkadaşlar :) geç oldu ama ilgilenenlere çok teşekkür ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş