LuxenCell 1 #1 Oluşturuldu: Aralık 30, 2017 Ad ve Soyad : Muhammed Emin Facebook : Kullanmıyorum ama mesaj ile twitter adresi gönderebilirim. Yaş : 29 Yaşadığınız Şehir : Ankara Forumumuzu nereden bulduğunuz : Google aramaları sonucu. İlgi alanlarınız : Grafik Tasarım , 3 Boyut çizim , Müzik ve oyun. Forumumuza neden üye olmak istediğiniz : Severek oynadığım Knıght Online oyunu hakkında derin bilgilere ulaşmak. Oyunun yazılım mantığı ve çalışma prensiblerini öğrenmek. Yardım etmek ve yardım alabilmek. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Aralık 30, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba LuxenCell, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #3 Aralık 30, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba @ LuxenCell, üyeliğiniz onaylanmıştır. Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz. Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz. Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş