kasim20 0 #1 Oluşturuldu: Aralık 21, 2017 Merhaba arkadaşlar benim 1299 database ile ilgili bir sorunum var hera scroll ve diger scrollar sınırsız benim databasede bunları sınırlı yapmak için bir kod paylaşabilirmisiniz şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınız için... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #2 Aralık 21, 2017 tarihinde gönderildi Hocam Her scroll için item tablosunda bir magic numarası vardır. Bu numarayı Magic tablosunda aratın ve bulduğunuz bölümde UseItem tarzı bir sütun vardır. Bu sütuna o scroll'un item numarasını yazınız. Ayrıca 1299 da eğer karakteriniz GM ise Sc ler eksilmez yani sınırsız kullanım olur. User karakter ile denediğinizden de emin olun. 3 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kasim20 0 #3 Konu Sahibi Aralık 21, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Hocam Her scroll için item tablosunda bir magic numarası vardır. Bu numarayı Magic tablosunda aratın ve bulduğunuz bölümde UseItem tarzı bir sütun vardır. Bu sütuna o scroll'un item numarasını yazınız. Ayrıca 1299 da eğer karakteriniz GM ise Sc ler eksilmez yani sınırsız kullanım olur. User karakter ile denediğinizden de emin olun. database editleme konusunda yeni yeni giriş yapıyorum...teşekkür ederim gm charla deniyordum bakalım normalle nasıl olucak...Tekrar teşekkürler deneyip bakayım ben hemen... -- mesaja ek olarak -- Alıntı Hocam Her scroll için item tablosunda bir magic numarası vardır. Bu numarayı Magic tablosunda aratın ve bulduğunuz bölümde UseItem tarzı bir sütun vardır. Bu sütuna o scroll'un item numarasını yazınız. Ayrıca 1299 da eğer karakteriniz GM ise Sc ler eksilmez yani sınırsız kullanım olur. User karakter ile denediğinizden de emin olun. buarada birşey daha sorucam hera scroll bastıgımda 30 dk bitmeden silemiyorum...diger sc ler siliniyor bununla ilgili bilgin varmıdır hocam... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #4 Aralık 21, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı database editleme konusunda yeni yeni giriş yapıyorum...teşekkür ederim gm charla deniyordum bakalım normalle nasıl olucak...Tekrar teşekkürler deneyip bakayım ben hemen... -- mesaja ek olarak -- buarada birşey daha sorucam hera scroll bastıgımda 30 dk bitmeden silemiyorum...diger sc ler siliniyor bununla ilgili bilgin varmıdır hocam... Ben 1299 da kullandığım Soacs sürümünde silebiliyordum. Sizdeki eski bir versiyon ise henüz o özellik eklenmemiş olabilir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kasim20 0 #5 Konu Sahibi Aralık 21, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Ben 1299 da kullandığım Soacs sürümünde silebiliyordum. Sizdeki eski bir versiyon ise henüz o özellik eklenmemiş olabilir. saocsv40+ bendeki diger bütün sc ler siliniyor ama hera silinmiyor...buarada teşekkür ederim 😄 gm charla denedigim için eksilmiyormuş heralar...ama silme olayını nasıl yapıcaz ilginç yanı o şimdi tek sıkıntı bu kaldı 😄 -- mesaja ek olarak -- Alıntı Ben 1299 da kullandığım Soacs sürümünde silebiliyordum. Sizdeki eski bir versiyon ise henüz o özellik eklenmemiş olabilir. sell pazar kurulmuyor onla ilgili bilginiz var mı acaba ?? 1299 database Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #6 Aralık 21, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı saocsv40+ bendeki diger bütün sc ler siliniyor ama hera silinmiyor...buarada teşekkür ederim 😄 gm charla denedigim için eksilmiyormuş heralar...ama silme olayını nasıl yapıcaz ilginç yanı o şimdi tek sıkıntı bu kaldı 😄 -- mesaja ek olarak -- sell pazar kurulmuyor onla ilgili bilginiz var mı acaba ?? 1299 database hocam pazar kurulmama sebebi çok ekstrem bir durum değildir diye düşünüyorum. Yüksek ihtimal siz pazara itemleri koyduktan sonra alttan ok demeden önce en alttaki mesaj kısmına bir şeyler yazmadığınız için pazarınız kurulmuyordur. Oraya bir şeyler karalayın pazar sorunsuz kurulur. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş