eriel 0 #1 Oluşturuldu: Aralık 20, 2017 Merhaba herkese; Adım Mehmet Karacan, 25 yaşındayım yazılımcıyım. Forumu google indexi sayesinde buldum. Uzun süre knight online oynadım ve resmi serverlardan çok PVP serverları keyifli buluyorum. Burada da KO üzerine editlemeler hakkında kendimi geliştirmek ve öğrendiklerimi arkadaşlarla paylaşmak adına bulunuyorum. Facebook hesabım olmadığı için paylaşamadım, teşekkür ederim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Aralık 20, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba eriel, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #3 Aralık 21, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba @ eriel, üyeliğiniz onaylanmıştır. Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz. Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz. Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş