LayerN 0 #1 Oluşturuldu: Aralık 12, 2017 Muhammet Kayan Facebook Kullanmıyorum 29 Bilgi Güvenlik Ankara Arkadaş Tavsiyesi Forumu Neronlineworld.com Zamanından beri takip ediyordum fakat kapandıktan sonra bir daha ulaşamadık ancak yeni ekibi ve ismini arkadaşım bahsedince tekrar üye olup yararlı olup yararlanmak katkı sağlamak sureti ile kayıt oldum iyi forumlar Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 927 #2 Aralık 12, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Muhammet Kayan Facebook Kullanmıyorum 29 Bilgi Güvenlik Ankara Arkadaş Tavsiyesi Forumu Neronlineworld.com Zamanından beri takip ediyordum fakat kapandıktan sonra bir daha ulaşamadık ancak yeni ekibi ve ismini arkadaşım bahsedince tekrar üye olup yararlı olup yararlanmak katkı sağlamak sureti ile kayıt oldum iyi forumlar Sana da iyi forumlar Ensar Şeker. Üyeliğin, yanıltıcı/yanlış konu açmaktan dolayı uzaklaştırılmıştır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #3 Aralık 12, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba LayerN, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş