CerfiN 68 #1 Oluşturuldu: Aralık 8, 2017 Aşağıda ki resim de gösterilen kısım Xtrap'ın update adresi ama bu kısım şifreli yazılmış galiba. Bu şekilde url nasıl şifrelenebiliyor yada bu adresi biz nasıl oluşturabiliriz? Hex ve ASCII mantığına göre baktım biraz ama birşey anlamadım. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #2 Aralık 8, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Aşağıda ki resim de gösterilen kısım Xtrap'ın update adresi ama bu kısım şifreli yazılmış galiba. Bu şekilde url nasıl şifrelenebiliyor yada bu adresi biz nasıl oluşturabiliriz? Hex ve ASCII mantığına göre baktım biraz ama birşey anlamadım. Oyuna giriş esnasında bu noktaya olly ile hafıza erişimi için breakpoint koyarsan, decode eden fonksiyonu bulabilirsin. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #3 Konu Sahibi Aralık 8, 2017 tarihinde gönderildi Aslında benim istediğim ordaki url yi çözmek değil onun nasıl oluşturulduğunu çözmek. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #4 Aralık 9, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Aslında benim istediğim ordaki url yi çözmek değil onun nasıl oluşturulduğunu çözmek. Amacın herhangi bir string değerini şifrelemek ise, aes256, rc6 gibi şifreleme algoritmalarını kullanabilirsin. Attığın kısımdaki şifrelemeyi çözmek istiyorsan, dediğim yolu izleyip şifrelenmiş olan stringe erişen fonksiyonu bulup incelemen gerek. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #5 Konu Sahibi Aralık 9, 2017 tarihinde gönderildi Dün biraz kurcaladım Olly'den ama tam anlamıyla bakayım birşey bulamassam tekrar yazarım. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş