kadir1907 0 #1 Oluşturuldu: Aralık 1, 2017 iyi forumlar ismim Kadir soyismim Çakar 26 yaşındayım üniversite öğrencisiyim . Formunuzu Googlede knight online paylaşımları ararken buldum . 2012 Şırnak Beytüşşebap ilçesinde askerlik yaptım . Gazi ünvanını kazandım timimden 2 arkadaşım sehit oldu . Bu vatan uğruna can vermek kadar güzel bir duygu olmadığını o an anladım hepinize iyi forumlar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Aralık 1, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba kadir1907, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #3 Aralık 1, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı iyi forumlar ismim Kadir soyismim Çakar 26 yaşındayım üniversite öğrencisiyim . Formunuzu Googlede knight online paylaşımları ararken buldum . 2012 Şırnak Beytüşşebap ilçesinde askerlik yaptım . Gazi ünvanını kazandım timimden 2 arkadaşım sehit oldu . Bu vatan uğruna can vermek kadar güzel bir duygu olmadığını o an anladım hepinize iyi forumlar. Üyeliğiniz onaylanmıştır. Forumumuza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş