espandot 4 #1 Oluşturuldu: Kasım 11, 2017 Arkadaşlar 19xx clıentte UI klasorunde HDR yi unpack yaptıktan sonra bir kaç dosyayı siliyorum içerisinden ve oyuna giriyorum oyundan cıktıktan sonra tekrar unpack yaptıgımda delete etmiş oldugum dosyaların tekrar HDR ıcınde olduklarını görüyorum bunun sebebi nedir bılenınız varmı? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #2 Kasım 11, 2017 tarihinde gönderildi launchersiz gir Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #3 Konu Sahibi Kasım 11, 2017 tarihinde gönderildi launchersız acamıyorum oyunu çünkü exe ve server fileslar bırbıryle baglantı anladıgım kadarıyla, launcher olmadan oyuna gırmek mumkun degıl, unpack exe ındırdım onunla denedım bu seferde tbl hatası verdı, tbllerı degıstırdım orjınallerı koydum bu seferde server lıstte versıyon uyumlu degıl hatası aldım :( Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #4 Kasım 11, 2017 tarihinde gönderildi https://www.kodevelopers.com/assembly-patch-asm/1003-2153-please-execute-knight-online-via-launcher.html kullandığın exe versiyonun da bu offsetleri bulman ve gerektiği gibi değiştirmen lazım, bilgin yok ise kullandığın exe ile birlikte onu açarsan yardımcı olacaklardır 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #5 Konu Sahibi Kasım 11, 2017 tarihinde gönderildi mesaj atamadıgım ıcın lınklerı göremıyorum genede teşekkür ederim daha 1400 dakika varmış 3 gün falan edıyor herhalde :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş