Malthael92 0 #1 Oluşturuldu: Şubat 10, 2024 İsmim Gülistan Çalışkan 1992 Bulgaristan Koşukavak Kasabası doğumlu bir arkadaşınızım. Bursada Oturuyorum. Knightonline 2005 senesinden beri oynuyor arada ara veriyorum. Genellikle pvp server oynuyorum. Foruma üye olma amacım paket mantığını öğrenmek . ve bilgileri öğrenip geliştirip paylaşmak. Facebook adresim : https://www.facebook.com/gulistancaliskan92 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Şubat 10, 2024 tarihinde gönderildi Merhaba, forumumuza hoş geldin. Üyeliğinizin onaylanması için sosyal medya hesabınızı ekleyiniz ve sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı KODevelopers Facebook sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız. Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız. Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. , Merhaba, forumumuza hoş geldin. Üyeliğinizin onaylanması için sosyal medya hesabınızı ekleyiniz ve sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı KODevelopers Facebook sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız. Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız. Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş